Mieste įrengs šviečiančius suoliukus | Diena.lt

MIESTE ĮRENGS ŠVIEČIANČIUS SUOLIUKUS

Po kelių dienų startuosiančio Šviesų festivalio metu nušvis ir suoliukai. Prisėdus ant jų, bus galima grožėtis kitais akį traukiančiais akcentais.

Šviesų festivalis uostamiestyje prasidės ketvirtadienį. Ilgiau bus galima pasigrožėti "Šimtmečių vartų" projektu Turgaus gatvėje.

Šviečiančių akcentų miestiečiams dovanos ir uostamiesčio įmonė "Gatvių apšvietimas". Bendrovė įsigijo tris šviečiančius suoliukus.

Įmonės "Gatvių apšvietimas" generalinis direktorius Dangeras Aleksandrovas atskleidė, kad išskirtiniai suoliukai į Klaipėdą atkeliavo iš Turkijos.

"Radome įmonę, kuri gamina, ir užsakėme. Šie suoliukai yra kitokie nei įprasti. Jie pagaminti ne iš medžio, o iš plastiko, kurio viduje sumontuoti šviečiantys elementai. Vienas suoliukas žibės raudonai, kitas – mėlynai, trečias – geltonai", – vardijo vadovas.

Dar nėra aiški tiksli vieta, kur suoliukai bus pastatyti. Su renginio organizatoriais kalbėta, kad jie labiausiai tiktų Teatro aikštei. Prisėdę ant šviečiančių suoliukų, miestiečiai galėtų matyti "Šimtmečių vartus".

"Laukiame galutinio sprendimo", – teigė generalinis direktorius.

Pasak D.Aleksandrovo, šviečiančiais suoliukais miestiečiai galės grožėtis, prisėsti ant jų ir pasibaigus festivaliui.

"Tikimės, kad miesto savivaldybė ras vietą, kur šiuos suoliukus padėti", – komentavo vadovas.

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Praeivis

O viešieji pirkimai ar buvo? Ar čia uabas"ką noriu tą perku"?

Vėtra

Bus "gražu " , kaip ta trispalvė iš bambalių Dangės skverelyje .

Iki pilnos laimes- svieciantys suoleliai

Kas sugalvoja tokius triukus, svieciantys suoleliai? Klaipedoje beliko suolelius apsviesti, nebera kitu problemu.Sveciai miesto pakraupe nuo betvarkes gatvese- kaip teatras nuo rubines, taip miestas nuo gatves ir saligatviu, o jie tik giliais sovietu laikais tvarkyti .Pavarde, kas pasirase toki piniguciu siulpima?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS