Naujos mokyklos statybai Klaipėdoje – žalia šviesa | Diena.lt

NAUJOS MOKYKLOS STATYBAI KLAIPĖDOJE – ŽALIA ŠVIESA

Suteiktas leidimas daug ginčų visuomenėje sukėlusios naujos mokyklos statybai šiaurinėje Klaipėdos dalyje. Lietuvos valstybės šimtmečiui dedikuota naujai planuojama mokykla Senvagės gatvėje kainuos 12,5 mln. eurų – dukart daugiau, nei planuota iš pradžių.

Senvagės g. 6 ir 4, atlikus būtinas dukumentines procedūras, netrukus pradės kilti švietimo įstaiga, sporto aikštynai, amfiteatras, mokinių išlaipinimo ir įlaipinimo stotelė bei kiti reikalingi objektai.

„Šio leidimo laukėme ilgai ir su nekantrumu. Šiandien gauta žinia ne tik uždegė žalią šviesą naujos mokyklos statybai, o ir motyvavo kuo skubiau kibti į darbus“, – teigė Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktorius Saulius Budinas.

Naujos mokyklos, talpinsiančios 652 pirmų-aštuntų klasių mokinius, atsiradimas turėtų patenkinti visų šiaurinėje miesto dalyje gyvenančių klaipėdiečių poreikius. Ją planuojama atidaryti 2020 metų rugsėjį.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Anonimui

Maximoj smegenis pardavinėja. Tiesa - kiaulių, bet tau ir tos pravers. Paskubėk

As

Kuo daugiau europos pinigu isplaus tuo getiau mums visiems....pvz. graikijoj tai visuotinis biznis kuo daugiau pinigu pritraukt-isplaut.

...

Labai gera naujiena. Laukiam
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS