Neeilinė akcija: tatuiruotė – už gyvybę | Diena.lt

NEEILINĖ AKCIJA: TATUIRUOTĖ – UŽ GYVYBĘ

Padėti vėžiu sergantiems vaikams uostamiestyje organizuojama neeilinė akcija. Miestiečiai kviečiami pasidaryti specialiai renginiui sukurtas mažas tatuiruotes ir paaukoti sunkios ligos kamuojamiems mažiesiems.

Surengė ne pirmą kartą

Išskirtinė paramos akcija „Tattoo for Life“ („Tatuiruotė – už gyvybę“) vyks šeštadienį nuo 9 iki 15 val. Visi norintys pasidaryti specialiai renginiui sukurtas tatuiruotes laukiami studijoje „Danis Tattoo“, įsikūrusioje Turgaus gatvė 2.

Pastarosios savininkas, populiarus tatuiruočių meistras Danieliui Djačkovas-Danis pasakojo, kad idėja organizuoti paramos akcijas kilo prieš kelerius metus.

„Tokį renginį organizavo draugų studija. Surinktas lėšas jie skirdavo gyvūnams. Idėja mums patiko. Pagalvojome, kad norėtume padėti žmonėms. Esame šeimos žmonės. Keli meistrai augina savo vaikus. Tad būtent vaikams ir apsisprendėme padėti“, – pasakojo tatuiruočių meistras.

Pasak D.Djačkovas-Danio, pirmaisiais metais lėšos buvo renkamos Vilniaus kūdikių namams. Įstaigai reikėjo įsigyti autobusiuką. Šiemet akcija organizuojama kartu su labdaros fondu „Mamų unija“, padedančiu vėžiu sergantiems vaikams.

Sukūrė išskirtines tatuiruotes

D.Djačkovas-Danis pasakojo, kad šios paramos akcijos metu bus galima pasipuošti specialiai sukurtomis tatuiruotėmis, kurios atspindi vaikystę, vaiką, tėvystę, vaiko ir tėvų ryšį.

Kiekvienas meistras pateikė po keletą idėjų, eskizų. Atėjusieji galės išsirinkti sau patinkantį.

„Meistrams patiems buvo labai įdomu kurti tokia tema. Susidomėjimas specialiai sukurtomis tatuiruotėmis milžiniškas. Nespėju atsakinėti į žinutes. Žmonės rašo, ar galima rezervuoti laiką, nurodo kokio piešinio norėtų“, – prieš renginį įspūdžiais dalijosi klaipėdietis.

D.Djačkovas-Danis pasakojo, kad atėjusiems tatuiruotes darys tuo metu laisvas meistras.

„Jei dalyvių bus daugiau, gali tekti ir palaukti“, – įspėjo tatuiruočių meistras.

Paramos akcijos metu norintieji galės pasiūlyti ir savo tatuiruočių idėjas, jei sukurtos nesužavės.

„Gal kažkas norės, kad būtų ištatuiruota vaiko gimimo data, vardas ar dar kažką simboliško“, – vardijo D.Djačkovas-Danis.

Pasirinko simbolišką dieną

Už tatuiruotę akcijos dalyvių bus prašoma susimokėti įprastą salono kainą. Norintieji sergantiems vaikams galės paaukoti ir daugiau.

„Skatinsime tą daryti“, – tvirtino tatuiruočių meistras. Visos surinktos lėšos akcijos metu bus pervestos labdaros ir paramos fondui „Mamų unija“.

Pastarojo atstovė Dalia Valatkevičienė džiaugėsi, kad surengta neeilinė akcija.

„Danis jau ne pirmus metus organizuoja paramos renginius. Džiaugiamės, kad šiemet bendradarbiauja su mūsų fondu. Akcija tikrai neeilinė ir graži. Norisi paskatinti tokius renginius organizuoti ir kitus“, – tvirtino atstovė.

Paramos akcijos „Tattoo for Life“ („Tatuiruotė – už gyvybę“) data taip pat simboliška. Prie kelias dienas buvo paminėta Tarptautinė vaikų gynimo diena, o sekmadienį dėmesys bus skiriamas visų brangiausiems tėčiams.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Rrrr

Slykstu skaityti ir slykstu benrauti su tokiom vakaru isigimimo taturuociu turiciu merginu. sikna prispardyciau tikrai atsoktu visos taturuotes.

Dmx

Labai grazi panele nuotraukoje, bet tos tatoo tai slykscios!!! Butu nuostabi be ju.

As

Kaimukas eikit karviu melzti ir gulc :) man tai negrazu jusu traktoristo idegis :D
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS