Neringos keliuose – chaosas: ką veikia kelininkai? | Diena.lt

NERINGOS KELIUOSE – CHAOSAS: KĄ VEIKIA KELININKAI?

Neringiškiai skambina pavojaus varpais, mat apsnigti keliai gyventojams tapo neįveikiami. Žmonės baiminasi, jog važiuojant slidžiais keliais avarijų išvengti nepavyks.

Tuo pat metu kelių tarnybos atstovai tikina, jog intensyviai dirbantiems kelininkams koją kiša subjuręs oras.

Pirmadienio rytą valstybinės reikšmės Neringos kelyje Smiltynė–Nida  važiavę žmonės pateko į tikrą chaosą.

Siaučiant vėjui ir sningant, gyventojams teko judėti apsnigtu ir ledu padengtu keliu.

Pasipiktinimą dėl susidariusios situacijos žmonės suskubo lieti socialiniame tinkle "Facebook".

"Tokia kelio būklė jau nuo vakar vakaro, o valyti pradeda ryte 7 val. Jeigu silpni pajėgumai, tai reikia kreiptis pagalbos. Sutvarkys. O ne taip! Lėšas naudojame, o darbo neatliekame tinkamai", – piktinosi socialinio tinklo naudotoja.

Vis dėlto kai kurie žmonės kelių tarnybos darbuotojus suskubo ginti.

"Nėra tiek technikos, kad visus kelius spėtų nuvalyti, juolab, kad nuolat pusto. Pravažiavo ir nematyti", – socialiniame tinkle rašė moteris.

Viešosios įstaigos "Kelių priežiūra" Klaipėdos kelių tarnybos vadovo Vitalijaus Taščenkos teigimu, šiuo metu keliuose susidarė ekstremali padėtis, o darbuotojai esą negailėdami savęs dirba viršvalandžius.

"Ekstremali situacija visoje šalyje. Dirbame visu pajėgumu, netgi pasitelkėme papildomos technikos. Nėra ko norėti, kad visi keliai būtų nuvalyti jau 7 val. ryto. Šiuo metu kelias jau pabarstytas. Vakar kelią Smiltynė–Nida valėme 22 val., nors pagal priežiūros normatyvus kelias turėtų būti prižiūrimas tik iki 19 val. vakaro", – tikino V.Taščenka.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

jonas

Gėda savivaldybei, sutartį sugeba pasirasyti, o išsireikalauti, kad sutartis būtų vykdoma nesugeba... nuo to kencia zmonės

mb

,,nors pagal priežiūros normatyvus kelias turėtų būti prižiūrimas tik iki 19 val,, PASIŪLYMAS-TADA VISUR PASTATYKITE ŽENKLUS,KAD NUO 19.00 KELIAS UŽDARYTAS....KODĖL PAS JUS VAIRUOTOJAI GALI DIRBTI VIRŠVALANDŽIUS?-VISOJ EU TAI DRAUDŽIAMA,,,,GAL PAGALVOKIT APIE 2 AR 3 PAMAINA?GAL IR MAŽESNIAIS PAJEGUMAIS,BET KELIUKAS BUS NUTRINTAS IKI ASFALTO.....O DABAR TIK PASITEISINIMAI-MES TURIM PRIŽIURET IKI 19.00,,, TADA KITAS PASIŪLIMAS-SUSITARKITE PONAS Vitalijau Taščenko....SU LABAI AUKŠTAI STOVINČIAI ATSTOVAIS KURIE RANDASI DANGUJE,IR KURIE REGULIUOJA AR ATSUKT SNIEGA,AR NE

mb

"Ekstremali situacija visoje šalyje. Dirbame visu pajėgumu, netgi pasitelkėme papildomos technikos. Nėra ko norėti, kad visi keliai būtų nuvalyti jau 7 val. ryto. Šiuo metu kelias jau pabarstytas. Vakar kelią Smiltynė–Nida valėme 22 val., nors pagal priežiūros normatyvus kelias turėtų būti prižiūrimas tik iki 19 val. vakaro", – tikino V.Taščenka. ....o per tokius D......S IR SUSIDARO SLIDUS KELIAI.........SNINGA-VALYK,SALA-BARSTYK,NESUSPEJAI IKI 19 VAL. NUVALYT-LAUK IS UZIMAMU PAREIGU
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS