Netektis Respublikinėje Klaipėdos ligoninėje: netikėtai mirė jauna slaugytoja | Diena.lt

NETEKTIS RESPUBLIKINĖJE KLAIPĖDOS LIGONINĖJE: NETIKĖTAI MIRĖ JAUNA SLAUGYTOJA

  • 17

Respublikinė Klaipėdos ligoninė pranešė apie netikėtą jaunos operacinės slaugytojos Žanos Monstavičienės mirtį.

„Su dideliu liūdesiu pranešame, kad netekome mūsų kolegės, Respublikinės Klaipėdos ligoninės, Ambulatorinės ir dienos chirurgijos skyriaus operacinės slaugytojos Žanos Monstavičienės“, – feisbuke paskelbė Respublikinė Klaipėdos ligoninė.

Moteris mirė šeštadienį balandžio 27-ąją.

Baigusi Saugų J. Mikšo vidurinę mokyklą, Ž. Monstavičienė pasirinko mediko kelią. Klaipėdos universitete ji įgijo reabilitacijos ir slaugos bakalauro kvalifikacinį  laipsnį bei bendrosios praktikos slaugytojo profesinę kvalifikaciją.

„Žana buvo mylima ir gerbiama kolegų, pacientų. Tai buvo slaugytoja iš pašaukimo, visa širdimi atsidavusi pasirinktai profesijai – kruopšti, pareiginga, atsakinga“, – rašoma feisbuko paskyroje.

Ž. Monstavičienė augino dvi 10-ies ir 7-rių metų dukras.

„Jos meilė dukrelėms, artimiesiems, pagarba kolegoms derėjo su profesionalumu, reiklumu sau ir kitiems“, – rašė Respublikinė Klaipėdos ligoninė.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

"kiviliene dar nemate"

Matau rimtas reikalas pribrendes paguleti psichiatrineje, gal netgi lobotomija pasidaryti, ramiau miegosis

Klausimas

Ar nebus teisūs taip vadinami antivakseriai? Jauni žmonės miršta vėžiu. Juk 2020 antivakseriai šaukė, kad skiepai ateity šienaus. Kas žino, gal ateity vyks Niurnbergo procesas. Gal skiepijimas bus pavadintas nusikaltimu prieš žmoniją? Kas žino kas žino

ANBO

kitaip ,imminente inevitabilis metuebatur impedimentum , tai yra marmaliozes poveikis galimai gavo visas dozes , bet neprasys nuo ko
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS