Palangoje sulaikyta monumentą su žydų simboliais niokojusi moteris | Diena.lt

PALANGOJE SULAIKYTA MONUMENTĄ SU ŽYDŲ SIMBOLIAIS NIOKOJUSI MOTERIS

  • 11

Palangoje sulaikyta monumentą su žydų simbolika niokojusi moteris.

Šeštadienį apie 22.30 val. patruliuodami Vytauto gatvėje, ties Birutės parku, policijos pareigūnai išgirdo akmens kalimą.

Pašvietę žibintuvėliu į garso pusę, jie pastebėjo du asmenis. Vienas iš jų rankose turėjo plaktuką, kuriuo daužė prie gatvės stovintį monumentą su žydų simbolika.

Kaip pranešė Klaipėdos apskrities Vyriausiasis policijos komisariatas, net ir pareigūnams artėjant bei šviečiant žibintuvėliu įtariamieji nenutrūkstamai pasikeisdami daužė monumentą.

Įvykio vietoje sulaikyta 1968 metais gimusi moteris. Alkoholio kiekio matuokliu jai nustatytas lengvas (0,42 prom.) neblaivumas.

Pradėtas kapo ar kitos viešosios pagarbos vietos išniekinimo tyrimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Vytautas Čepas

Na, tegul tie žydai valdo bankus, nori užvaldyti pasaulį,geria naujagimių kraują, naktimis virsta vilkolakiais,ar dar bala žino ką daro, bet kam kėsintis į mirusiuosius, niekinti jų kapus. Juk jie apsiginti negali, jie mirę ir tuo viskas pasakyta. Taip elgdamiesi mes stojame į vieną gretą su NKVD budeliais.

Anonimas

o kai ant musu paminkla,,zirgo lipo,,,jaunuolis tai iskarto paleido o mat zydu simbolika pajudino tai iskarto sueme,,,,tai kodel daroma toks skirtumas musu zirgas irgi lietuvos simbolikas -ar zydai yra auksciau visu tautu

Išvada

Psichinė ligonė pavartojo "ant drąsos" alkoholio ir pasiėmusi plaktuką kapojo antkapį. Visais laikais dalis populiacijos turėjo, turi ir turės psichikos sutrikimų. kuo čia stebėtis ir dar spaudoj skelbti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS