Paplūdimiuose įrengs daugiau dušų | Diena.lt

PAPLŪDIMIUOSE ĮRENGS DAUGIAU DUŠŲ

Uostamiesčio paplūdimiuose šį sezoną veiks daugiau dušų. Dar vienas bus įrengtas Pirmojoje Melnragėje. Prižiūrėtojai tvirtina, kad iki sezono pradžios Klaipėdos miesto pliažus bus spėta paruošti.


 

Uostamiesčio paplūdimiuose šį sezoną veiks daugiau dušų. Dar vienas bus įrengtas Pirmojoje Melnragėje. Prižiūrėtojai tvirtina, kad iki sezono pradžios Klaipėdos miesto pliažus bus spėta paruošti.

„Darbai vyksta pagal planą. Nuo jo neatsiliekama. Manome, kad pasiruošti vasaros sezonui spėsime“, – komentavo biudžetinės įstaigos „Klaipėdos paplūdimiai“ direktoriaus pavaduotojas Aleksandras Siakki.

Šiuo metu ruošiamas, dažomas inventorius, baigiamas remontuoti takas. Pirmadienį vyks antrosios gelbėtojų grupės mokymai.

Oficiali vasaros sezono pradžia uostamiestyje skelbiama Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus įsakymu. Nuo šios datos pliažuose pradeda budėti gelbėtojai. Paprastai tai būna birželio pradžioje.

Suoliukai, šiukšlių dėžės, persirengimo kabinos, postai į pliažus bus atvežti paskelbus sezono startą ir pradėjus budėti gelbėtojams.

„Gal prieš dieną pradėsime“, – tvirtino direktoriaus pavaduotojas.

Pradėjus budėti gelbėtojams, paplūdimiuose bus sumontuoti dušai. Šiemet jų veiks daugiau.

Praėjusį sezoną buvo du – Smiltynėje ir Antrojoje Melnragėje.

Dar vienas atsiras Pirmojoje Melnragėje. Taip pat bus įrengti vandens fontanėliai, kur žmonės galės nusiplauti kojas, atsigerti.

GALERIJA

  • Paplūdimiuose įrengs daugiau dušų
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

g

Labai gerai,kad įrengiama,o ne griaunama.Gal galima pasvajoti,kad ir tualetai paplūdimiuose atsiras?Tegu mokami,bet juk nenormalu,kai visus gamtinius reikalus atlieka pliaže(geriausiu atveju miške).Taip,tai nepigus projektas ir jau matau Klaipėdos savivaldybės klerkus čepsenančius apie rengiamus projektus,organizuojamus viešuosius pirkimus ir visą panašią paistalynę.Gaila teršiamos gamtos,bjauru braidtyi po fekalijas ir šlykštu klausyti apie nuveiktus "žygdarbius"

SUSIJUSIOS NAUJIENOS