Pasipiktinusi mama: juk ne tarybiniai laikai, kad stovėtume eilėse | Diena.lt

PASIPIKTINUSI MAMA: JUK NE TARYBINIAI LAIKAI, KAD STOVĖTUME EILĖSE

Pradėjus vaikų registraciją į baseiną "Gintaro" sporto centre, jau pačią pirmą dieną nutįso eilės. Pagal naują tvarką, registracija vyko ne internetu, todėl tėvams, kad pateiktų prašymus dėl vaikų plaukimo treniruočių, reikėjo atvykti tiesiai į sporto centrą.

Antradienį "Gintaro" sporto centre, kuriame veikia dar vienas miesto baseinas, prasidėjo moksleivių registracija į plaukimo treniruotes. Registruojama bus iki rugsėjo 15 d. (nuo 9 iki 12 val.).

Jau pačią pirmą registracijos dieną nutįso klaipėdiečių eilės. Kai kurie tėvai piktinosi tokiu nemoderniu registravimo būdu – esą internetu būtų ir greičiau, ir patogiau.

"Juk tai yra darbo laikas, pati turiu būti darbe ir negaliu stovėti eilėje, kad užregistruočiau vaiką į baseiną. Nesuprantu, kodėl buvo nuspręsta būtent taip pateikti prašymą dėl plaukimo treniruočių. Juk ne tarybiniai laikai, kad stovėtume eilėse, kai visus formalius reikalus galima tvarkyti internetu", – piktinosi prie baseino sutikta penktokės mama.

Juk ne tarybiniai laikai, kad stovėtume eilėse.

Vakar registracija vyko ilgiau, nei planuota, plaukimo treniruotėms "Gintaro" sporto klube buvo užregistruoti 49 nauji vaikai.

"Sunku prognozuoti, kiek jų dar užregistruosime. Planuojame priimti iki 90 naujų vaikų. O jei bus galimybė, prašysime savivaldybės, kad skirtų daugiau trenerių etatų, kad galėtume rinkti naujas vaikų grupes", – teigė "Gintaro" sporto centro direktoriaus pavaduotoja ugdymui Aldona Vaitkienė.

Kol nebuvo atidarytas naujasis baseinas, "Gintaro" baseine treniruotes lankė daugiau nei pusė tūkstančio vaikų, su jais dirbo 16 trenerių.

Tėvams esą nereikia nusiminti, jei kas nors nepaklius nuo rugsėjo pradžios, nes lankančiųjų baseiną pokyčiai vyks visus metus. Tarp kitko, treniruotės baseine bus mokamos.

Jau dabar akivaizdu, kad vienas populiariausių būrelių nuo rudens bus būtent plaukimo treniruotės. Vien į naują Klaipėdos baseiną tėvai užregistravo jau beveik pusę tūkstančio vaikų.

Užsiėmimai Klaipėdos baseinuose prasidės nuo rugsėjo pradžios ir truks devynis mėnesius.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

tam Rėksnėms

taigi ,,stovi" savo noru norėdami pramogos, ar daiktą pigiau nupirkti o ne verčiamos netikusių aptarnavimų ar dar kažkieno prievartaujamos.

Rėksnėms

Mamutės, pasižiųrėkite interneye, kaip šiais, ne tarybiniais laikais, žmonės stovi bilietų prieš koncertus arba "juodojo penktadienio" išpardavimuose...

Konslibai

nors ir kolioja sovietmetį bet visur nori kad griežtai išliktų sowietinė tvarka:kad autobusai važinėtų sausakimši, poliklinikose eilės būtų po 25-50 žmonių, pažymms gauti reikėtų laukti pusdienį ir t.t.Be viso to būtinas stabų garbinimas, netikrų didvyrių šlovinimas, neužmirštant rėžti pataikūniškas kalbas dabartiniams mėšliniems vadams ,
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS