Policininkai gaudys vandens dviratininkus Dangėje | Diena.lt

POLICININKAI GAUDYS VANDENS DVIRATININKUS DANGĖJE

  • 11

Kai Kelių eismo taisyklių pažeidėjais tampa piliečiai besinaudojantys dviratėmis transporto priemonėmis keliuose - nestebina, nes jie, kaip ir automobilių vairuotojai, yra pilnaverčiai eismo dalyviai.

Tačiau taisykles pažeidžiančių dviratininkų vandenyse - iki šiol policijos suvestinėse nepasitaikydavo.

Klaipėdos Savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojai nuo šiol ketina bent kartą per savaitę tikrinti vandens dviračiais plaukiojančius asmenis.

Ketvirtadienį savivaldybės klerkai drauge su policija surengė pirmąjį reidą Dangės upėje. Per 1,5 val. trukusį patikrinimą nustatyti du pažeidėjai. Vandens dviračiu buvo plaukiojama ten, kur tuo metu to daryti buvo negalima. Asmuo su taisyklėmis buvo susipažinęs, tačiau jų nepaisė. Pažeidėjui policija surašė taisyklių pažeidimo protokolą. Taip pat surašytas protokolas ir skirta nuobauda juridiniam asmeniui, vandens dviračius nuomojančiai įmonei, kuri suteikdama teisę klientui naudotis vandens transporto priemone, nesupažindino jo su taisyklėmis ir neužregistravo žurnale.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

fg

Duhai iš viešos tvarkos skyriaus,surinkti visi idijotai vienoje krūvoje patys pijokauja,krušasi, o paskui eina kitų bausti.

B

"R" alchasas tu bl. Tu paziurek kokie alchasai su tais dviraciais plaukioja ir kiek taros po tiltu palieka, siukslyno po saves nesugeba pasidaryti budami kominiai. Keista, kad dar nenuskendo nei vienas. Ten tvarkos isvis nera

Alex

Alkasas kuris taranavo dviracius ir jau du kartus pazeide viska ka imanoma nelecia. O prisiknist prie dviraciu plaukiojancius tai gali
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS