Poliklinikos perkraustymą gaubia nežinia | Diena.lt

POLIKLINIKOS PERKRAUSTYMĄ GAUBIA NEŽINIA

Artimiausiu metu turėtų būti paskelbtas Respublikinės Klaipėdos ligoninės Odos ir venerinių ligų poliklinikos pastato pardavimo aukcionas. Kol kas nežinoma, kur išsikels ligoninės padalinys, pardavus pastatą.

Apie įkurtuves nekalbama

Beveik prieš metus viešai paskelbus apie Turto bankui perduotą ir planuojamą parduoti Odos ir venerinių ligų polikliniką Jūros gatvėje, klaipėdiečiai sunerimo.

Nemaža jų dalis čia lankosi ne vienerius metus. Dažnas pacientas mini, kad uostamiesčio centre įsikūrusi gydymo įstaiga – labai patogioje vietoje, kur geras susisiekimas.

Tad daugelis poliklinikos pacientų nori sužinoti, kur ir kada jiems teks lankytis vėliau.

Odos ir venerinių ligų poliklinikos vedėja Aldona Kajutytė taip pat sulaukia pacientų klausimų dėl persikraustymo, tačiau padalinio vadovė patikino ir pati nežinanti, kur teks vėliau įsikurti.

Respublikinės Klaipėdos ligoninės direktorius Romaldas Sakalauskas šiuo klausimu patarė kalbėtis su Turto banku.

Užtruko dokumentų sutvarkymas

853,54 kv. m. Odos ir venerinių ligų polikliniką su 0,19 ha kiemo aikšte planuota parduoti praėjusių metų pabaigoje, tačiau aukcionas taip ir nebuvo paskelbtas.

Turto banko Finansinio turto ir pardavimų departamento Privatizavimo ir sutarčių rengimo grupės vadovė bei laikinoji komunikacijos vadybininkė Girda Valiulytė patikino, kad jau baigiamos paruošimo parduoti procedūros ir artimiausiu metu planuojama skelbti šio objekto aukcioną.

"Turto bankas, parduodamas valstybės nekilnojamąjį turtą, būsimiems pirkėjams turtą siūlo įsigyti tik sutvarkęs objektų dokumentus ir paruošęs turtą parduoti. Praktika rodo, kad ilgiausiai užtrunka žemės sklypų formavimo procedūros, todėl ne visada galima iš anksto numatyti tikslų pardavimo laiką. Taip pat, siekiant nustatyti pradinę aukciono kainą, kiekvienam turto objektui atliekamas nepriklausomas turto vertinimas, – valstybės įmonės atstovė paaiškino, kodėl užtruko aukciono paskelbimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Naikint ir tik naikint

Arba visiškai naujai pertvarkyt su griežtu darbo reglamentu, vidine tvarka, įranga ir naujais, jaunais gydytojais. Algas padaryti didesnes o tom senom kyšininkėm rusiškom pavardėm visai nuimt.Jeigu nori tegu dirba paralelininkais ar ba ir toliau tupi mieste savo asmeniniuose privačuose kabinetuose

Adelė

Pati puikiausia poliklinika..!!! Dirba patyręs kolektyvas, tiksliai diagnozuoja... Registratorės malonios, puikiai viską išaiškina, pataria...Gaila būtų, jei viską sunaikintų...

Grabaliauskas

kad tik liberalai suspėtų pasidalinti gardų kąsnį
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS