Prasidės kapitalinis gatvės remontas: gyventojai turės apsišarvuoti kantrybe net iki rugpjūčio | Diena.lt

PRASIDĖS KAPITALINIS GATVĖS REMONTAS: GYVENTOJAI TURĖS APSIŠARVUOTI KANTRYBE NET IKI RUGPJŪČIO

Po kelių savaičių, sausio 24-ąją, prasidės daugiau negu pusmetį truksiantys Tylos gatvės kapitalinio remonto darbai.

Gyventojai turės apsišarvuoti kantrybe net iki rugpjūčio, kadangi dėl vykdomų darbų bus ribojamas eismas ir taps sudėtinga patekti į namus.

Pasak statybos įmonės "Kesrama" projektų direktoriaus Egidijaus Daukšio, gyventojai apie netrukus vyksiančius darbus jau yra informuoti ir niekam neprieštarauja.

"Vyks lietaus kanalizacijos, drenažinių tinklų klojimas, ryšių perjungimas, apšvietimo tinklų ir visos gatvės konstrukcijos įrengimas su asfalto danga. Bus visiškai sutvarkyta gatvė su visa infrastruktūra. Eismas bus apribotas. Kadangi ten akligatvis ir tos gatvės plotis yra tik trys metrai, o komunikacijos, kurios bus klojamos, yra dviejų metrų gylyje, eismas bus apsunkintas. Sekmadienį turėjome susirinkimą su visais gyventojais. Visiems viskas buvo aišku. Niekas neprieštaravo ir suprato, kad bus sudėtinga transportu pasiekti savo namų teritoriją", – teigė E.Daukšys.

Eismo ribojimo schemoje nurodyta, kad eismą Tylos gatvėje uždaryti – privaloma.

"Atsižvelgiant, jog rekonstruojamos Tylos g. kelio dangos plotis yra trys metrai, po rekonstrukcijos numatomas kelio dangos plotis – trys su puse metro, todėl vienu metu vykdyti darbus ir apsilenkti gyventojų mašinoms nėra galimybės, todėl būtina uždaryti visą Tylos g. akligatvį. Pėsčiųjų eismas bus vykdomas esamais praėjimo takais, kurie į darbų zoną nepatenka", – nurodoma E.Daukšio pasirašytame dokumente.

Gatvės remonto darbų užsakovas – Klaipėdos savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyrius.

Rangovas – statybos įmonė "Kesrama".

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Kairių bendruomenė

Kada kelią į kairių poligoną sutvarkysite?

Dabar

Aiškėja kodėl atsirado straipsniai apie pamiršta senolė , vagonėlis trukdo darbams .

SUSIJUSIOS NAUJIENOS