Pratęsta Klaipėdos rajono savivaldybės ir kariškių bendradarbiavimo sutartis | Diena.lt

PRATĘSTA KLAIPĖDOS RAJONO SAVIVALDYBĖS IR KARIŠKIŲ BENDRADARBIAVIMO SUTARTIS

  • 2

Klaipėdos rajono savivaldybės meras Vaclovas Dačkauskas bei Krašto apsaugos savanorių pajėgų Žemaičių apygardos 3-iosios rinktinės štabo viršininkas, vykdantis rinktinės vado funkcijas, mjr. Rimantas Jasinevičius pasirašė bendradarbiavimo sutartį, kuria pratęsiamas savivaldybės ir kariškių bendradarbiavimas dar vieneriems metams.

Pirmoji bendradarbiavimo sutartis buvo pasirašyta 2014 m.

Sutarties pasirašymo metu diskutuota apie Klaipėdos rajono jaunimą, jo pilietiškumo ir patriotiškumo ugdymą, taip pat apie kuopos karinę bei visuomeninę veiklą. Sutarta ir toliau puoselėti bendrystę, kartu veikti šalies ir jos žmonių labui.

Sutarties pasirašyme taip pat dalyvavo Klaipėdos rajono savivaldybės tarybos ir mero sekretorė Rūta Zubienė, Viešosios tvarkos skyriaus vyriausiasis specialistas Robertas Jonelaitis.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

klp

Įdomu, ar dačkausko "chebra" jau turi sutartį su seimu ir prezidente ? Jeigu ne, galėtų informuoti apie pasirašymo datą :)

klp

Rajono valdžia imasi visokių nesąmonių, kad tik pateisintų savo neįgalumą. Sudarė sutartį su kariškiais ????? Tai kariškai jau kažkoks UAB-as, ar valstybinė struktūra turinti aiškiai apibrėžtas funkcijas ??? Padaroma didžiulė "Pompa" - pasirašoma sutartis su kariškiais!! Dalyvauja pats meras ir savivaldybės specialistai (vietoj to, kad dirbtų savo darbą). Kaži ar patys supranta tokios sutarties prasmę? Po šitokių "darbų" galima drąsiai konstatuoti - Tarybinė dvasia nedingo ne tik iš Gargždų "rūmų", bet ir iš ten gyvenančių klounų. Tikiu, kad gyventojai tai įvertins per artėjančius rinkimus.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS