Remontas pakoregavo autobusų kelią | Diena.lt

REMONTAS PAKOREGAVO AUTOBUSŲ KELIĄ

Dėl gatvių ir šilumos trasų remonto darbų viešojo transporto organizatoriams teko koreguoti kai kurių miesto autobusų maršrutus. Keleivių prašoma atkreipti dėmesį į pasikeitimus.

Nuo praėjusios savaitės kitaip važiuoja 18 maršruto autobusas. Jis priverstas aplenkti dalį Panevėžio gatvės – nevažiuoja iki pat jos pabaigos.

Būtent šioje arterijoje remontuojamos šilumos trasos. Šio maršruto autobusas minėtą vietą apvažiuoja Šviesos ir Dailidžių gatvėmis ir stoja pastarosios ir Panevėžio gatvėje įrengtoje laikinoje stotelėje.

Dėl Tilžės gatvės dalies nuo Jakų žiedinės sankryžos iki geležinkelio pervažos rekonstrukcijos teko koreguoti 21A Turgus–Jakai maršruto autobuso trasą.

Remontui uždarytą arterijos ruožą šiuo numeriu pažymėtas autobusas apvažiuoja Mokyklos gatve ir vadinamuoju Vilniaus plentu.

Viešosios įstaigos „Klaipėdos keleivinis transportas“ direktoriaus pavaduotojas Andrius Samuilovas pasakojo, kad kelionė dėl apvažiavimo trunka ilgiau. Tam įtakos turi ir susidarančios spūstys. Tad teko pakoreguoti grafikus.

Be to, Tilžės gatvėje buvo dvi stotelės, į kurias dabar neužsukama.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS