Saugotis pavojų ragina ženklai | Diena.lt

SAUGOTIS PAVOJŲ RAGINA ŽENKLAI

Palei Dangės krantinę vaikštinėję klaipėdiečiai atkreipė dėmesį į naujai atsiradusius įspėjimus. Pramogų ant nesaugaus ledo vengti raginančių ženklų uostamiestyje įrengta daugiau nei dešimt.

Atšalus orams, gyventojus vilioja žiemos pramogos ant ledo. Vis dėlto, anot biudžetinės įstaigos "Klaipėdos paplūdimiai" direktoriaus Virginijaus Urbono, nors ledo storis vietomis saugus, stačia galva ant jo pulti negalima.

"Siekiant užtikrinti klaipėdiečių saugumą, kaip ir kasmet, įrengėme įspėjamuosius ženklus. Ant upės susidaręs ledas nėra patikimas dėl nuolat tekančių srovių. Vandens lygis keičiasi, ledas trūkinėja. Tam, kad informacija būtų prieinama daugiau gyventojų, įspėjimas "Atsargiai. Nesaugus ledas" užrašytas lietuvių ir anglų kalbomis", – pasakojo V.Urbonas.

Iš viso uostamiestyje įrengta net 12 tokių ženklų.

Jie atsirado prie Pilies, Biržos tiltų, burlaivio "Meridianas", Jono kalnelio, Gluosnių skersgatvyje prie irklavimo bazės, prie Dangės upės šalia vaikų žaidimo aikštelės ir kt.

"Įrengėme ženklus mėgstamiausiose žmonių vietose", – teigė "Klaipėdos paplūdimių" direktorius.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Atsimenu

kiek mūsų miesto ,,nuolatiniai"protestuotojai protestavo prieš tas krantines kiek pasakojo kad ne tik nesaugios bet ir kruvas pinigų praplovusios bet nieks nieko.Dabar gal kada sugalvos perdaryti.Vėl kainuos

Aha

kai vasarą krisiu i upe - pasiskaitysiu

Tomas

Tam ,kas suprojektavo tų naujų krantinių suolus ir atitvaras,-reiktų skirti "ypatingą" premiją, nes jos nesaugios ne tik žiemą ,bet ir vasarą.Geriau jau būtų palikę senąsias.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS