Savaitė be karšto vandens | Diena.lt

SAVAITĖ BE KARŠTO VANDENS

Gyventojų, įsikūrusiųjų pietinėje miesto dalyje nuo Kauno gatvės kitą savaitę laukia išbandymas šaltu vandeniu. Šioje miesto pusėje bus atliekami šilumos trasų patikrinimai padidintu slėgiu.

Pirmadienio rytą dauguma gyventojų dar galės džiaugtis karštu vandeniu. Ši diena skirta tam, kad šildymo ir karšto vandens sistemų prižiūrėtojai užaklintų namų vidaus sistemas.

Antradienį ir trečiadienį numatyta vykdyti pačius hidraulinius bandymus. Tačiau tradiciškai įmonės „Klaipėdos energija“ specialistai juos stengiasi atlikti kuo skubiau ir spėja tai padaryti per dieną.

Ketvirtadienį šilumos ūkio ir karšto vandens sistemų prižiūrėtojai daugiabučių namų įvaduose turi nuimti akles ir paruošti vandens pašildymo įrenginius.

Pagal planą penktadienį ir šeštadienį bus pradėta tiekti šiluma karštam vandeniui ruošti.

Tačiau dažniausiai, jei nerandama defektų, didžioji dalis vartotojų patogumais vėl gali džiaugtis ketvirtadienio vakarą. Dėl defektų šilumos trasose klaipėdiečiai bus informuoti papildomai.

Hidraulinių bandymų metu vartotojams nebus tiekiama šilumos energija karštam vandeniui ruošti, todėl rekomenduojama užsukti buto karšto vandens sklendę, kad už šaltą vandenį nereikėtų mokėti kaip už karštą.

Šiaurinėje miesto dalyje hidrauliniai šilumos trasų bandymai buvo vykdomi gegužę. Dauguma vartotojų karštą vandenį turėjo jau ketvirtadienį. Didelių defektų šilumos trasose šiaurinėje miesto dalyje nebuvo nustatyta.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS