Šeštadienį ,,Švyturio areną’’ drebins ,,Didžioji kalėdinė Klaipėdos mugė’’ | Diena.lt

ŠEŠTADIENĮ ,,ŠVYTURIO ARENĄ’’ DREBINS ,,DIDŽIOJI KALĖDINĖ KLAIPĖDOS MUGĖ’’

  • 3

Gardūs pyragai, rankų darbo saldainiai, rūšinė kava, žolelių arbatos, o gal kvepiančios žvakės arba stilinga suknelė? Viską surasti ir įsigyti kvies šį šeštadienį ,,Švyturio arenoje’’  vyksianti ,,Didžioji kalėdinė Klaipėdos mugė’’! Kalėdiniu miesteliu po stogu virsiantis arena talpins virš 250 prekybininkų ir kaip kasmet lauks su gamintojais iš visos šalies kampelių. Nemokama mugė vyks nuo 10 iki 18 valandos ir sutrauks tiek didelius, tiek mažus.

Nuo maisto iki šventinės atributikos

Gruodžio 22 dieną, šeštadienį, nuo 10 val ryto iki 18 val valandos vyksiančiame renginyje produktų ir gaminių pasiūlymas pralenks visus prekybos centrus. Specialiai suskirstytose zonose Jus pasitiks: maisto produktai ir gėrimai, drabužiai bei tekstilė, rankų darbo gaminiai, mados zona ,,Design for life’’, interjero detalių ir šventinės atributikos sfera, vaikams skirtų prekių kampelis, tautodailės meistrų gaminiai.

Maisto prekybos vietoje lankytojus kvapais vilios įvairūs naminiai gardėsiai šventiniam stalui: bemielė duona, šimtalapiai, šakočiai, meduoliai, saldainiai, sausainiai, naminiai pyragai, sūriai, medaus gaminiai ir kita.  Renginyje bus galima įsigyti ir mėsos gaminių bei paragauti natūralaus lietuviškų uogų ir vaisių vyno, pagaminto šeimos vyninėje.

Propaguojančius sveiką gyvenseną gamintojai džiugins šaltyje džiovintomis uogomis, vaisiais, medaus dovanomis. Renginio svečių lauks specialūs  rankomis rinktų laukinių augalų mišiniai arbatai, augalų sirupai, augalų ir medaus tyrės, kreminis medus, uogienė, arbatžolės, prieskoniai.

Smilkalai, žvakės, namų kvapai, muilai, kvapnieji aliejai, pirties tekstilės gaminiai, rankų darbo vilnos šlepetės, veltinukai, lininiai žaislai, daiktadėžės – puikiai pasitarnaus kaip dovana sau arba artimajam.  Renginyje parduodami advento vainikai, dekoracijos, kojinės su užrašais, dekoratyvinės pagalvėlės, vaško žvakės, mediniai žaisliukai, kalendoriai, užrašinės, dovanų kortelės, skirtukai, piešiniai – pripildys namus kalėdinio jaukumo dvasia.

Mados gerbėjams - zona ,,Design for life’’

Kankina klausimai, ką naudingo ir šiuolaikiško padovanoti artimama žmogui? Visi atsakymai čia pat veiksiančioje – mados zonoje. Išskirtinės darbo knyga, unikalaus dizaino laikrodis, rankų darbo papuošalai, madinga suknelė, o gal jaukus megztas šalikas? Stileivos ir fashionistos šiame renginyje taip pat bus nepamirštos. Mados zonoje ,,Design for life’’ jų lauks drabužiai, aksesuarai, papuošalai, tekstilės gaminiai, priemonės grožiui, gaminiai tiek vyrams, tiek vaikams. Naujausios gamintojų kolekcijos padės atrasti kuo puoštis didžiosioms metų šventėms, o galbūt taps dovana artimajam.

Kvies į nemokamas dirbtuvėles ir dovanos žurnalus

Renginyje visą dieną veiks dovanų pakavimo dirbtuvėlės, kur lankytojai iškart galės pakuoti dovanas. O į išskirtinę veiklą įtrauks ,,Kita forma’’ kartu su aplinkosauginiu švietimu besirūpinančiu VŠĮ „Žaliuoju tašku“ ir Klaipėdos miesto savivaldybe kvies į Žaliąjį stendą. Jame nemokamai gaminsime kalėdines dekoracijas, įgausime išskirtinių žinių, pademonstruoti taiklumą ir žinias rūšiavimo varžybose, sužaisti populiariausius pasaulio stalo žaidimus, pagamintus iš nebereikalingų pakuočių atliekų, laimėti daug šaunių prizų ar tiesiog sužinoti kaip teisingai rūšiuoti. Vaikus kvies žaisti ir išmėginti pramogas – Vienaragis.LT.  Lietuvoje sukurti nuotaikingi stalo žaidimai visai šeimai, teigiantys, jog bendrą laiką šeimose gera ir verta leisti džiaugsmingai! Negana to, pirmųjų lankytojų lauks nemokami žurnalai.

Daugiau informacijos: https://www.facebook.com /events/2092188071028603/

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

bim

tikėkimės vadovauja paradui ne A.J.Lenkauskas - stagnacijos karalius

Pozdno...

Ne normaliai, o pavelavo- lygiai savaite, nes dauguma dovanas jau pasiruose. Labai gaila. O cia tik pasizioplinejimui beliko.

skaitytoja

pagaliau normaliai paskelbtas renginys

SUSIJUSIOS NAUJIENOS