Stadione nugenėjo medžių šakas | Diena.lt

STADIONE NUGENĖJO MEDŽIŲ ŠAKAS

Praūžusi audra praretino palei Vitės progimnazijos stadioną augančių lapuočių šakas. Kai kurias teko pašalinti kiemsargiui. Įstaigos vadovai baiminasi, kad stiprūs vėjai gali pridaryti ir daugiau rūpesčių.

Praėjusį savaitgalį uostamiestyje siautusios audros neatlaikė dalis senų medžių. Stiprūs vėjai ne tik laužė jų šakas, bet ir išvertė su visomis šaknimis.

"Nemažai jų buvo prilaužyta. Ne tik šioje įstaigos pusėje. Viena šaka buvo nulaužta ir kieme", – pasakojo Vitės progimnazijos pavaduotoja ūkiui Renata Marcinkevičienė.

Palei stadioną augančių medžių kelias šakas nugenėjo ir įstaigos kiemsargis. To prašė kūno kultūros pamokas vaikams vedanti mokytoja. Medžių šakos trukdė vaikams bėgti.

"Dabar gal ir nelabai tinkamas metas šiems darbams, bet jau neturėjome kitos išeities. Šakos tikrai trukdė, o vaikai tuoj grįš į mokyklas", – komentavo pavaduotoja.

R.Marcinkevičienė atkreipė dėmesį, kad prie įstaigos augančius medžius būtina genėti – jie labai išsišakoję ir kelia rūpesčių.

"Palei baseiną augantieji užstoja visą vaizdą. Kai reikia išvažiuoti autobusiuku, nesimato, ar neatrieda kokia nors mašina. Reikės kažką daryti", – tvirtino pavaduotoja.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

>A

Liberastui zodis genejimas , lygus visiskam iskirtimui. Uz zalia mase byra pinigeliai i kisene. O ju reik kuo daugiau prisiplest , kol negavo spyrio i subine.

A

Jei kam įdomu, tai genėjimas tik skatina augalą leisti naujus ūglius, tikėkit oro turėsit daugiau.....

>R.K.

ne ,,medžiams mieste ne vieta" o miesto tarybos ir Klaipėdos administracijos valdžiukams ne vieta valdžioje, jeigu jie negyvena mieste.Dabar prisiregistrave kokiame bute o patys gyvena užmiestyje, rajone ar netgi tarp Palangos ir Šventosios.Jeigu jiems reikėtų kasdien kvėpuoti miesto teršalais tai kažin ar leistų kirsti daugiamečius, kurie kažkiek tą taršą sulaiko.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS