Sugedus kabeliui dingo šviesa | Diena.lt

SUGEDUS KABELIUI DINGO ŠVIESA

Keletą uostamiesčio daugiabučių kiemų jau kurį laiką gaubia tamsa. Užgesus žibintams, klaipėdiečiai sukluso, mat neapšviestais kiemais vaikščioti – pavojinga. Pasirodo, apšvietimas dingo dėl techninio gedimo.

Kai kurie Budelkiemio, Kuncų, Markučių gatvėse esantys daugiabučių kiemai jau keletą vakarų skendi tamsoje.

Žmonės guodžiasi, jog tamsiuose kiemuose vakarais gali tykoti daugybė pavojų, tad problemą spręsti būtina.

"Iš pradžių apšvietimas užgeso Budelkiemio g. 4, 6 ir 8 daugiabučių kiemuose. Nuo sekmadienio buvo tamsu ir šalia esančiuose kiemuose. Vakar vakare liko neapšviesti tik 6-as bei dalis 8-o namo kiemo", – pasakojo klaipėdietis.

Susisiekus su bendrovės "Gatvių apšvietimas" Apšvietimo eksploatacijos skyriaus viršininku Dainiumi Petrausku paaiškėjo, jog apie susidariusią situaciją darbuotojai jau informuoti, vyksta tvarkymo darbai.

"Sulaukėme pranešimo apie gedimą. Apšvietimas nutrūko ir kitose gatvėse. Laikinai sutvarkėme, tačiau tai – kabelio gedimas. Šiuo metu naudojami rezerviniai tinklai, tad apšvietimas grąžintas. Stengiamės kuo greičiau nustatyti kabelio gedimo vietą", – tikino D.Petrauskas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

neelektrikas

Eglute kabeliai negenda, nera kam ten sugest, kabelis gali nudegt arba buti pazeista jo izoliacija. Neprotingai skamba Straipsnio pavadinimas, pakeiskit .,

SUSIJUSIOS NAUJIENOS