Šulinio dangtis vairuotojams kelia nerimą | Diena.lt

ŠULINIO DANGTIS VAIRUOTOJAMS KELIA NERIMĄ

Važiuodami Medžiotojų gatve vairuotojai jaučiasi nesaugiai dėl besivartančio šulinio dangčio. Kai kurie, norėdami išvengti nelaimės, dangtį pataiso, tačiau po kiek laiko jis vėl apsiverčia, kadangi gatve ištisą dieną rieda automobiliai.

Pasak "Klaipėdos vandens" komunikacijos vadovės Gintarės Butkienės, bendrovė informaciją apie šulinį gavo, darbuotojai tą vietą jau pažymėjo skiriamaisiais ženklais. Žadama, kad greitai šulinio dangtis bus pakeistas nauju.

"Laimė, iki šiol dėl atvirų šulinių nelaimingų atsitikimų nėra buvę, tačiau pasitaiko, kad yra apgadinami automobiliai įstrigus ratui į atvirą ar pusiau uždengtą šulinį. Bendrovės "Klaipėdos vanduo" veikla yra drausta, todėl padaryta žala yra atlyginama", – teigė pašnekovė.

G.Butkienė taip pat patvirtino, kad nepradingo ir kita su šulinių dangčiais susijusi problema – vagystės.

Nuo šių metų pradžios buvo gauti ir 35 pranešimai apie sulaužytus, nustumtus šulinių dangčius ar atvirus šulinius.

"Visais atvejais reaguojame nedelsdami ir šulinius uždengiame, o jei šulinys – ne bendrovės nuosavybė, teritoriją pažymime ir informaciją perduodame savininkams. Dažniausia šulinių dangčių dingimo priežastis – vagystės. Vieno šulinio dangčio kaina svyruoja nuo 100 iki 200 eurų. Nuolat susidurdama su šulinių dangčių vagystėmis, bendrovė dingusius dangčius keičia naujais, kurie yra su betono užpildu", – sakė komunikacijos vadovė.

Taip pavyksta apsisaugoti nuo vagysčių, kadangi dangčiai su betono užpildu – sunkūs, juos nelengva iškelti. Pastebima, kad ši priemonė pasiteisino, ir dangčių vagysčių mažėja.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

nerimą kelia

Žurnalistu pavadinimai?

Anonimas

Isgerkit VALERIJONU ir nusiraminkit, pridurkai.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS