Šviesų festivalio metu bus apribotas eismas Klaipėdos senamiestyje | Diena.lt

ŠVIESŲ FESTIVALIO METU BUS APRIBOTAS EISMAS KLAIPĖDOS SENAMIESTYJE

  • 0

Vasario 14 - 17 dienomis uostamiestyje rengiamas penktasis Klaipėdos šviesų festivalis. Jo metu bus ribojamas automobilių eismas Klaipėdos senamiestyje.

Organizatoriai informuoja, jog pirmiausiai automobiliams teks aplenkti Turgaus gatvės atkarpą nuo Teatro aikštės iki Mėsininkų gatvės. Čia dėl kuriamos instaliacijos, automobilių eismas bus ribojamas jau nuo sausio 25 dienos iki vasario 25 dienos.

Likusi gatvės dalis iki Tiltų gatvės mašinų eismui bus uždaroma palaipsniui. Taip pat bus draudžiamas ir automobilių parkavimas.

Specialusis transportas – ugniagesių, greitosios pagalbos bei policijos automobiliai -  pravažiuoti galės specialiai suformuotu koridoriumi Tomo gatvėje, todėl joje griežtai draudžiama palikti ir parkuoti automobilius. 

Senamiesčio gyventojai bei čia įsikūrusių įmonių ir įstaigų darbuotojai kviečiami vadovautis galiojančiais kelio ženklais ir važinėti kitomis senamiesčio gatvelėmis. Esant galimybei, vairuotojai raginami automobilius statyti senamiesčio prieigose esančiose Piliavietės, Kultūros fabriko ir kitose stovėjimo aikštelėse.

Renginio organizatoriai VšĮ “Klaipėdos šventės” atsiprašo už laikinus nepatogumus ir maloniai kviečia mėgauti unikaliu Šviesų festivaliu, kurio renginiai ir šiemet bus nemokami.

Apie kitus eismo pakitimus Šviesų festivalio metu (vasario 14 – 17 dienomis) gyventojai ir miesto svečiai bus informuojami papildomai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS