Teatro aikštę papuoš gyventojų eglutė | Diena.lt

TEATRO AIKŠTĘ PAPUOŠ GYVENTOJŲ EGLUTĖ

  • 4

Prieš metus į Teatro aikštę atkeliavusi gyva žaliaskarė tapo įkvėpimo ir tikros stebuklo nuojautos šaltiniu, todėl ir šiais metais centrinėje miesto erdvėje puikuosis tikras medelis. Tuo tarpu Atgimimo aikštę papuoš įspūdinga dirbtinė kalėdinė eglutė, kuri skambiu duetu nušvis kartu su Teatro aikštės dygliuotąja.

Kol Atgimimo aikštės eglutei ir jos papuošalams pirkti vyksta konkursas, rasti gražiausią ir tikru kalėdinio laukimo įkvėpimu tapsiančią Teatro aikštės žaliaskarę ir vėl kviečiami visi klaipėdiečiai.

Prieš metus šio reikšmingo vaidmens titului buvo pasiūlyta 13 eglučių.

"Praėjusių metų žingsniai, raginę atsigręžti į tikrumą, vaikystę ir nuoširdžią stebuklo nuojautą, šiuo keliu mus veda ir šiais metais. Jei jūsų kieme auga plačiu, gausiu šakų vainiku, ne žemesnė nei 8 m eglutė – laukiame pasiūlymų šiai garbingai kandidatūrai. Jūsų eglutė ne tik papuoš Teatro aikštę, bet ir pati pasipuoš gražiu kalėdiniu rūbu", –  teigė Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas.

Eglutė nupjauta ir atgabenta į centrinę miesto aikštę bus organizatorių lėšomis. Pasiūlymų ir medelių nuotraukų organizatoriai lauks iki lapkričio 15 d.

Tiesa, pagrindinėje kalėdinių renginių erdvėje – Teatro aikštėje – ir šiais metais negriaudės pirotechnika.

"Mūsų miesto tikslas – kokybiški ir saugūs renginiai, todėl centrinę kalėdinių Klaipėdos renginių erdvę ir vėl skelbiame zona be pirotechnikos. Neabejoju, jog tai svarbu kiekvienam gyventojui, turinčiam šeimą ir norinčiam šventes sutikti ramiai. Visus klaipėdiečius ir miesto svečius kviečiu skleisti žinią ir auginti bendruomenės sąmoningumą", – ragino V.Grubliauskas.

Saugia zona Teatro aikštė taps nuo gruodžio 2 d. iki pat sausio 8-osios.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

kaimynas

tiesa sako zmogus.Tikrai nieks nenorejo kad nukirstu egle,visi pries buvo,bet atejo ir nukirto.Mes visi kaimynai ilgai diskutavom,kad nieks nenorejo to,ar mes ka nors galejom padaryt pries valdzia,nieko,mes skuzdeliukai...

>Klaipiedetis

Keista.Pernai girdėjau, kad per visą Klaipėdą atsirado ar ne 14 žmonių kurie norėtų atiduoti miesto Kalėdom savo eglę(nukirsti gaila, o prie namo jau per didelė).Prie mūsų penkiaaukščio Laukininkuose irgi auga viena, bet dar negalvojame niekam dovanoti, nes tik iki 4to aukšto tesiekia.Vėliau, gal po kokių 10 metų, GAL ir mes stosime į eilę..Nemanau, kad jeigu jūsų aprašyto atvejo Simonaitytės g.metu gyventojai būtų nesutikę, tai tos eglės tikrai niekas ir nebūtų pjovę.,,Užlenkėt "gerbiamasis..

Klaipediete

Na ar tu normalus? Tikiu skairai komentara. Pasakysiu tik tiek gydykis asile. Pats mirk. Zmogus egle padovanojo o tu taip? Ar zinai kiek dziaugsmo buvo zmonems. Esi besirdis
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS