Trispalvę Sąjūdžio parke vėl nuplėšė vėjas | Diena.lt

TRISPALVĘ SĄJŪDŽIO PARKE VĖL NUPLĖŠĖ VĖJAS

Sąjūdžio parke iškeltą trispalvę ir vėl nuplėšė uostamiestyje siautęs stiprokas vėjas. Analogiška situacija buvo nutikusi ir pernai vasarą. Tuomet tuščias vėliavos stovas styrojo mėnesį. Šįkart vėliavą ketinama iškelti artimiausiu metu.

Pilietiškas klaipėdietis informavo savivaldybę apie Sąjūdžio parke dingusią trispalvę, kurią prašo vėl iškelti.

Anot miestiečio, vėliavos parke nematyti nuo praeitų metų rugpjūčio, kai siautėjusi audra nuplėšė vėliavą ir nubloškė ją šalia esančio biotualeto.

Miesto savivaldybės Tvarkymo skyriaus vedėja Inga Kubilienė patikino, kad vasarą vėtros nudrėksta trispalvė buvo pakabinta iš naujo, o dėl dabartinės vėliavos dingimo vėl kaltas stiprokas vėjas.

„Manome, kad vėliavą nudraskė neseniai siautęs vėjas, trispalvę pakabinti žadame šią arba kitą savaitę, pernai vasarą buvo panaši situacija, tačiau ji nesusijusi su pastaruoju atveju, tai kita vėjo nuplėšta vėliava“, – kalbėjo I. Kubilienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

geriau toj vietoj vėjo malūną

pastatyket Matot kokia vėjuota vieta O elektra atiduot ten esančiam kvartalui. Už dyka Vis lengviau būt žmoneliam o tai dabar paveizejus atrodo kad bėga lauk iš miesto visi kas tik gal

Apsileidimas

Kas prižiūri vėliavas?

pritariu

Rytį vėją nufilmuoti ir nubausti kaip antivalstybinį :)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS