Uostamiesčio gyventojams įgriso kemsynai | Diena.lt

UOSTAMIESČIO GYVENTOJAMS ĮGRISO KEMSYNAI

Vadinamajame Žvejybos uoste gyvenantiems klaipėdiečiams jau kuris laikas užkliūva nešienaujama teritorija. Esą takelis, vedantis link vienos medicinos klinikos ir daugiabučių namų, visiškai užmirštas.

Nešienautas plotas ir apgriuvusi tvora bado praeiviams akis.

"Pastarąjį kartą tą vietą tvarkė pavasarį. Todėl informavau ir paprašiau Klaipėdos savivaldybės administraciją, Viešosios tvarkos skyrių, kad įpareigotų teritorijos savininkus bent kartą per vasarą nušienauti takelį link "Nefridos", – atkreipė dėmesį Klaipėdos miesto tarybos narys Saulius Liekis.

Nepatenkinti gyventojai ironizavo – jei miestas ir toliau nesitvarkys, patys eis šienauti apžėlusios jo teritorijos.

"Seniai reikia sutvarkyti šį užmirštą kampą. Daug žmonių vaikšto tuo takeliu, tiksliau, norėtų juo eiti, bet neįmanoma. Jau nekalbu apie mamas su vežimėliais. Tenka sukti aplinkui. Galėtų įrengti padorų taką su apšvietimu, kol kokia nors nelaimė nenutiko", – kalbėjo viena mama.

Minėtą teritoriją tvarkyti ir prižiūrėti įpareigota Klaipėdos savivaldybė.

Miesto ūkio departamento atstovas tikino, kad po gyventojų kreipimosi takelį apžiūrėjo skyriaus specialistė.

Žadėta artimiausiu metu sutvarkyti žolėmis apaugusį plotą.

GALERIJA

  • Uostamiesčio gyventojams įgriso kemsynai
Skaitytojo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (15)

GEDA

Mieli, klaipedieciai, neberinkim daugiau i valdzia Grubliausko ir liberalu :( - dar tokios apleistos Klaipedos ner buve... Baltijos prospektas uzkimstas, kelias- lopas ant lopo - GEDA nuo atvysktanciu sveciu :((( GEDA

ek.

Tiesa, gal kas pasakytu kur kreiptis, kam skustis del kvapu NAKTI...?

ek

Savivaldybeje knibzdelynas biurokratu... netokia ta didele Klaipeda, kad nesugebetu apziuretu... Ta teritorija ne tik nusienauti reikia bet ir islyginti, nuimti ta baisia isvirtusia tvora - tai bent vaikams sienaujama pieva butu palakstyti. Gilijos stadionas irgi apgailetinas.... O KVAPAI - tai tame rajone nakti baisus - tai dizelio, teapalu, tai kokiu tai supuvusiu kiasiniu - KARTA I SAVAITE atsibundam nuo SMARVES bet visuomet NAKTI (apie 3-4 val.) - savaime aisku SPAECIALIAI taip dirbama, kad nesusektu atitinkamos tarnybos.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS