Uostamiestyje fiksuotas gedimas net keliose elektros tiekimo linijose | Diena.lt

UOSTAMIESTYJE FIKSUOTAS GEDIMAS NET KELIOSE ELEKTROS TIEKIMO LINIJOSE

Antradienio rytą pietinės Klaipėdos dalies gyventojų ir įmonių darbą sujaukė dingęs elektros energijos tiekimas. Pranešama, jog gedimai fiksuoti net keliose Klaipėdos elektros tiekimo linijose.

Elektra Šilutės plento rajone dingo apie 9 val. 30 min. Daugiausiai nusiskundimų sulaukta dėl Plieno gatvėje dingusios elektros, kur įsikūrę daugybė įmonių ir net muitinės sandėliai.

Įmonių darbuotojai tikino, jog, jų spėjimu, elektra dingo dėl šiame rajone vykstančių statybos darbų. Esą žemės darbus atliekantys statybininkai pažeidė elektros kabelį.

„Energijos skirstymo operatoriaus“ (trumpiau – ESO) atstovas žiniasklaidai Tomas Kavaliauskas pranešė, jog gedimai šiuo metu nustatinėjami arba jau nustatyti.

„Operatyvinės ESO brigados yra išvykę šalinti gedimų. Skaičiuojame, kad elektros šiuo metu neturi apie 1,3 tūkst. ESO klientų. Planuojame per keletą valandų visus gedimus pašalinti, kad klientams elektros tiekimas būtų atkurtas kuo greičiau“, – tikino T.Kavaliauskas.

Elektros neturi ne tik smulkios, bet ir stambios gamybos įmonės. Klaipėdiečiai vairuotojai sunerimo ar elektra tiekiama įmonei „Regitra“. Įmonės atstovai tikino, jog įmonės darbas nesutriko.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS