Vairuotojams įgriso duobės | Diena.lt

VAIRUOTOJAMS ĮGRISO DUOBĖS

Debreceno gatvėje prie pėsčiųjų perėjos – spąstai vairuotojams. Jau kuris laikas milžiniškos duobės nespėję aplenkti klaipėdiečiai važiuoja per akmens skaldą ir gadina savo automobilius.

Netoli H.Zudermano gimnazijos yra perėja, o šalia jos – tarsi išrausta ir likimo valiai palikta duobė.

"Jau porą mėnesių vis matau tą pačią problemą. Judėjimas, ypač rytais, šioje gatvėje intensyvus, į mokyklą skuba vaikai, į darbus – tėvai. Nesinorėtų vieną dieną pamesti ratus. Pabėrė skaldos ir paliko tūkstančiams gyventojų patiems susitvarkyti", – pyko klaipėdietis Linas.

Jam antrino netoliese gyvenanti klaipėdietė, esą tamsiuoju paros metu duobę sunku pamatyti, nes ji nėra pažymėta. Todėl dauguma vairuotojų apsigauna.

"Akmenukus išnešiojo mašinos, šie pabirę po visą kelią. Argi civilizuotoje šalyje taip turėtų atrodyti gatvės? Juokėmės iš lenkų, o ten dabar miela ir malonu važiuoti. Net kaimeliai susitvarkė. Tikrai yra ko pasimokyti iš kaimynų", – skėsčiojo rankomis moteris.

Pasak Miesto ūkio departamento direktoriaus Liudviko Dūdos, gali būti, kad Debreceno gatvėje gruntiniai vandenys, dėl kurių kartais susidaro požeminiai upeliai, paplovė asfaltą.

"Paprastai taip nutinka, kai šulinyje atsiranda skylė ir gruntas yra suplaunamas į nuotekų tinklus. Tuomet susidaro ertmė ir įdumba asfaltas", – teigė L.Dūda.

Esą Debreceno gatvėje situacija kiek kitokia – kai tik leis oro sąlygos, bus uždėta asfalto danga.

"Visko pasitaiko, iš to problemų nedarome. Iš pradžių pastatys ženklą, o kitą dieną atsiųs rangovą, kuris sutvarkys", – pridūrė pašnekovas.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Angelė

Bet užtai pasidžiaukime Kupčinsko laikais sutvarkytu Panemunės tiltu ir Juozapavičiaus gatve ------per kur dabartinis burmistras saugiai važiuoja darban.

Arunas

Koks vanduo paplove jeigu ismuse asfalta gruodzio men reik naujos valdzios

to Toronto

Na, ir preko cia jusu Kanada kartu su Toronto???
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS