Vienas žinomiausių pasaulio didžėjų sudrebino Palangą | Diena.lt

VIENAS ŽINOMIAUSIŲ PASAULIO DIDŽĖJŲ SUDREBINO PALANGĄ

 

 

 

 

Palangos paplūdimyje įvyko bene didžiausias vasaros muzikos festivalis. Jis pritraukė apie 15 000 tūkst. žmonių.

Renginio vedėjai Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys jau nuo vidurdienio kvietė dalyvauti įvairiose atrakcijose. Norintys galėjo pasimankštinti aerobikos treniruotėje, pasipuošti pritrenkiančiomis vakaro šukuosenomis bei dalyvauti loterijose grojant net septyniems garsiausiams Lietuvos didžėjams, tokiems kaip  Vidis ir Mario Basanov, Mindaugėlis ir kt.

Vakarinėje festivalio dalyje, dalyvių ausis džiugino didžėjai Ignas, latvis Kaspar Kondrat.  Renginio kulminacija tapo daugiausia ovacijų sulaukęs, vienas žinomiausių pasaulio didžėjų Tiesto pasirodymas. Gerbėjai šoko pagal populiariausius didžėjaus hitus.

Tai jau antrasis šio atlikėjo pasirodymas Lietuvoje. Praėjusį kartą Tiesto savo pasirodymu gerbėjus nudžiugino Vilniuje.

Per renginį nebuvo išvengta grūsčių ir incidentų. Įsiaudrinęs jaunuolis netikėtai ėmė savo jėgą įrodinėti kumsčiais ir už kelių akimirkų dingo. Nuo smūgio sąmonės neteko vienas jaunuolis, tačiau viskas baigėsi laimingai. Vaikinas kitų dalyvių pastangomis atgavo sąmonę.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

oho

kokios jūs turtuolės, VIP-us tik perkat po 120. O mes su draugele vat pro tvorą pralindom, atsidūrėm ties pat scena ir veltui. Super. Prisišokom liuks. Nors su aukštaisiais mokslais, bet esam darbo biržos klientės, tai tokie koncertai ne mūsų nosiai, kaip sako...

Olga

Jo, as dar masciau pirkti Vipa ar ne, gerai , kad nepirkau :)

Tomas

Viskas kaip ir gerai, tik juokas eme kai suzinojau kad vipai sumokeje 120 lt uz bilieta turejo stoveti tose paciose eilese prie tuliku, ir talonu :DD
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS