Ypatingoms progoms – išskirtiniai mero kaklaraiščiai | Diena.lt

YPATINGOMS PROGOMS – IŠSKIRTINIAI MERO KAKLARAIŠČIAI

Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas išimtinių progų metu nevengia pasipuošti ir akį traukiančiais, žaismingais kaklaraiščiais ar peteliškėmis.

Per Valentino dieną uostamiesčio vadovas ryšėjo šios šventės nuotaiką atspindintį kaklaraištį. Pastarasis buvo ryškus, raudonas, papuoštas širdelėmis.

Lietuvos valstybės atkūrimo dienai V.Grubliauskas taip pat pasirinko išskirtinius akcentus. Arenoje vykusio Andriaus Mamontovo koncerto metu meras pasipuošė trispalve peteliške ir pirštinėmis.

Išskirtiniais kaklaraiščiais įvairių miesto švenčių metu meras yra nustebinęs ir anksčiau. Nepastebėtas neliko kaklaraištis su trimitais, padabintas raštais, kurie primena pianino klavišus.

"Tikrai nesu puošeiva, kuris aprangos detalėmis stengiasi atkreipti žvilgsnį. Nuoširdžiai sakau. Tačiau einu atsakingas pareigas. Daug kas atkreipia dėmesį į mano aprangą, kalbas, elgseną. Tad tokiems dalykams nori nenori privalai skirti nemažai dėmesio", – tvirtino V.Grubliauskas.

Miesto meras pripažino, kad, ilgus metus būnant viešu asmeniu, atsiranda iššūkių, susiformuoja tam tikras skonis.

Tačiau V.Grubliauskas pabrėžė, kad šioje srityje jam profesionalią pagalbą suteikia žmona Inga.

"Ji – ištikimas pagalbininkas ir draugas šioje srityje. Jei "pereinu" Ingos filtrą, iš kitų kritikos sulaukti būtų sunku. Jos atranka – labai griežta", – teigė meras.

V.Grubliauskas neslėpė, kad niekada neskaičiavo, kiek kaklaraiščių ir peteliškių turi savo spintoje.

"Nesu nė vieno aksesuaro vergas, tačiau anksčiau turėjau tradiciją – viešėdamas svečioje šalyje įsigydavau vieną ar kelis kaklaraiščius. Tuos, kurie man krinta į akis, kurie patinka. Juos taip pat padėdavo išsirinkti Inga", – kalbėjo meras.

V.Grubliauskas pripažino, kad 70 proc. turimų kaklaraiščių buvo panaudoti vos vieną ar du kartus.

"Turiu keletą, kurie ryšimi kasdien. Stengiuosi neišsišokti savo apranga, kad viskas būtų subalansuota. Esu įsitikinęs, kad saikas ir kuklumas yra didžios vertybės, kurios reikalingos kiekvienam. Nežinau, ar man pavyksta jas išlaikyti, bet stengiuosi", – atviravo meras.

GALERIJA

  • Ypatingoms progoms – išskirtiniai mero kaklaraiščiai
  • Ypatingoms progoms – išskirtiniai mero kaklaraiščiai
  • Ypatingoms progoms – išskirtiniai mero kaklaraiščiai
  • Ypatingoms progoms – išskirtiniai mero kaklaraiščiai
Vytauto Liaudanskio ir Vytauto Petriko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (22)

Buldozeris

Centre namai isgriuve, pietiniame rajone greit nebeliks nei saligatviu, nei takeliu... Laikas baigti dalyvavima foto sesijose ir pradeti rimtai dirbti.

Vytautui L

Vytautai L., tai V. Grubliauskas nėra gyventojų išrinktas miesto meras?

Vytautas L.

Gerbiamasis ,sutikčiau jeigu jį būtų rinkę nors 50 procentų plius 1 rinkėjas nuo visų mieste turinčių teisę sąrašinių rinkėjų.Dabar gi už šį asmenį balsavo tik 19,5 procento nuo 100 procentų galimų.Kiti gi arba išvis nedalyvavo arba už kitą kandidatą balsavo... Tokios tokelės.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS