Aistros keliuose: girtam vairuotojui – smūgiai | Diena.lt

AISTROS KELIUOSE: GIRTAM VAIRUOTOJUI – SMŪGIAI

Klaipėdiečiams vairuotojams trūko kantrybė. Sekmadienio naktį įkaušusiam vairuotojui sudaužius niekuo dėto klaipėdiečio BMW, šiam trūko kantrybė. 

Jei baudos ir areštinės gultai tokių neauklėja, vyrai nepagailėjo kumščių tokiam vairuotojui.

Incidentas nutiko sekmadienį, 10 minučių po vidurnakčio, Minijos gatvėje. Policija praneša, jog susistumdymo metu dalyvavo grupė asmenų.

Viskas prasidėjo nuo to, kad Minijos gatvės ir Statybininkų prospekto sankryžoje BMW buvo iš galo taranuota „VW Passat“ automobilio.

Pranešama, jog aistros kilo Minijos gatvės kieme, į kurį įsuko eismo dalyviai. Apžiūrėjęs savo suniokotos mašinos galą, BMW vairuotojas pyktelėjo. Tuo metu iš „VW Passat“ automobilio išsiropštęs 47-erių veikėjas sunkiai vertė liežuvį. Aplinkiniai iš karto įtarė, jog jis yra neblaivus.

27-erių BMW vairuotojas pasirodė esąs karšto būdo: šis griebė neblaivų priešininką už atlapų, vyrai apsistumdė.

Jau netrukus aistras daugiabučio kieme ramino policijos ekipažas. Paaiškėjo, jog „VW Passat“ vairuotojas buvo smarkiai apgirtęs, jam nustatytas 2,14 prom. girtumas. Jis išgabentas į areštinę.

Tačiau tuo istorija nesibaigė. Netrukus patruliai susėmė kitą girtutėlį vairuotoją, kuris, kaip paaiškėjo, dalyvavo pirmajame konflikte.

44-erių vyras, po to, kai „VW Passat“ vairuotojas aiškinosi santykius su policija, ramiausiai sėdo prie vairo ir nuvairavo automobilį už pastato.

Šiam gudruoliai taip pat teko pūstelėti į alkoholio garų matuoklį, kurio ekrane įsižiebė solidi 3,04 promilių žyma.

Šiam vairuotojui naktį teko praleisti kartu su bičiuliu areštinėje.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Kaunietis

Pagalvokite,visai nekaltam žmogui atvažiavęs rėžėsi į užpakalinę mašinos dalį, mašina sudaužoma,praranda prekinę vertė ,dėl kažkokio išsigimėlio.Ir reikia duoti į snukį ,jeigu niekas neišmokino ,kad važiuoti girtam negalima,prie viso šito dar ir distancijos reikia laikytis, eismo taisyklių nežinojimas, neatleidžia nuo atsakomybės.

Pridauzk pijoka už vairo

Šaunuolis.

Sušaudyti

Būtų mano valia, visus pagautus girtus užvairo- prie sienos ir sušaudyt. Vaikų žagintojų laiktų tokia pti dalia. Būtų tvarka.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS