Netikėtas antstolės radinys Klaipėdoje: sandeliuke aptiko ginklą | Diena.lt

NETIKĖTAS ANTSTOLĖS RADINYS KLAIPĖDOJE: SANDELIUKE APTIKO GINKLĄ

Sandėliuką apžiūrėti ir konstatuoti faktines aplinkybes turėjusi antstolė aptiko jame ginklą. Gavę apie tai žinią policininkai pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Pirmadienį apie 13 val. antstolė apžiūrinėjo sandėliuką Pievų Tako gatvėje. Šis statinys kažkada buvo perdarytas į gyvenamąją patalpą, žmonės jame buvo įsirengę sau būstą.

Atlikdama pavedimą antstolė spintelės lentynoje rado dujinį revolverį "Knall". Ginklas nebuvo pažymėtas jokiais numeriais, jis pritaikytas šaudyti 9 milimetrų kalibro šoviniais.

Antstolė pranešė apie radinį policijai, pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo šaunamuoju ginklu.

Pareigūnams svarbu išsiaiškinti, kada ir kas buvo įsigijęs šį revolverį ir kodėl jo nelegalizavo, kai prieš kelerius metus pasikeitus įstatymui tai padaryti tapo privaloma.

Policininkai dažniausiai pranešimų apie rastus ginklus sulaukia iš neseniai paveldėtą nekilnojamąjį turtą tvarkyti pradėjusių žmonių.

Vien šiais metais Klaipėdoje panašių atvejų būta ne mažiau kaip dešimt.

Kartais paveldėtojai randa nebetinkamų naudoti ginklų ar šaudmenų, bet apie tokius radinius pareigūnai ragina pranešti nedelsiant ir šių daiktų nejudinti.

Taip būna lengviau įrodyti, kad jie buvo paveldėti su visu kitu turtu.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

tataigi

Katinas pasidėjo atsargai...

vau,,,,,mano mona

tai. pat.mano trusikuose. rado daikta. panasu. y. pistolieta

Kim Bimui

Skaityk straipsnį iki galo
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS