Apgadino mašinas ir pabėgo | Diena.lt

APGADINO MAŠINAS IR PABĖGO

  • 3

Uostamiesčio Kelių policijos pareigūnai prašo atsiliepti eismo įvykio liudininkus, galinčius suteikti vertingos informacijos apie iš įvykio vietos pabėgusio automobilio vairuotoją.

Praėjusios savaitės viduryje, lapkričio 28 d. 18.45 val. Audros gatvėje prie 6A numeriu pažymėto prekybos centro automobilių aikštelėje "Mercedes Benz" kliudė mašinas "Volvo" ir "Mercedes Benz", du šaligatvio stulpelius.

Avariją sukėlęs žmogus iš įvykio vietos pabėgo sidabrinės spalvos automobiliu. Jo valstybinių numerių užfiksuoti ar įsiminti tai matę žmonės nespėjo.

Mačiusius šį incidentą ar ką nors žinančius apie jį prašoma susisiekti su Kelių policijos tarnybos Administracinės veiklos ir eismo įvykių tyrimo skyriaus tyrėju Mantu Salyna telefonu 8 700 61 082 arba e. paštu mantas.salyna@policija.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

tam O ko laukt?

Debiliukas tu esi

Skaitytojas

Buvau tuo momentu parduotuvėje,dėja išbėgus tik pasekmes teko pamatyti.Visa laimė, kad neėjo žmonės,vaikai.Sodint tokius!

O ko laukt?

Gerai padarė kad pabėgo. Aš irgi bėgčiau, ką aš durna kad paskui mane kaltintu ir reikėtu padengt nuostolius. O dabar tas kuris pabėgo nors nieko jam ir nekainuos.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS