BMW markės automobiliu važiavę vaikinai užpuolė šeimą | Diena.lt

BMW MARKĖS AUTOMOBILIU VAŽIAVĘ VAIKINAI UŽPUOLĖ ŠEIMĄ

Pajūryje savaitgalį užfiksuotas smurto protrūkis. Klaipėdoje du agresyvūs vaikinai užpuolė automobiliu važiavusią šeimą. Panašus įvykis užfiksuotas ir Kretingos rajone.

Du nepažįstami vaikinai automobiliu važiavusią šeimą užpuolė šeštadienio vakarą, apie 21.10 val.

Šilutės plento ir Statybininkų prospekto sankryžoje prie mašinos „Audi A4“ pribėgo du BMW važiavę vaikinai. Pastarieji buvo nusiteikę agresyviai.

Pradėjo trankyti mašiną „Audi A4“. Kvietė išlipti į lauką jos 27 metų vairuotoją. Grasino jį sumušti. Automobilyje „Audi A4“ buvo ir incidentą matė 28 metų moteris, trejų metų vaikas.

Uostamiesčio policijos pareigūnai sulaikė vaikinus puolusius šeimą. 21 ir 20 metų BMW važiavę jaunuoliai dėl viešosios tvarkos pažeidimo sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

Panašus incidentas šeštadienio vakarą, apie 22.10 val., įvyko ir Kretingos rajone, Žutautų kaime.

Automobiliui „Toyota RAV4“ kelią užblokavo mašina „Škoda Octavia“. Iš pastarosios transporto priemonės išlipo du nepažįstami vyrai. Jie taip buvo nusiteikę agresyviai.

Vyrai trankė automobilį „Toyota RAV4“, norėjo patekti į vidų. Užpuolikai nulaužė visureigio veidrodėlį ir akmeniu suskaldė lango stiklą.

Automobiliu važiavo 50-metė transporto priemonės savininkė ir penkerių metų berniukas. Policija pradėjo tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

klp

gaila gaidziukai kad man "nepasitaiket", montiruote po sedine net asaras pravirkde... butumet susipazine su ja

Ne vaikinai

O banditai. Ir i viso -kas čia per keistas žurnalistės įprotis visus suaugusius žmones vadinti vaikinais? Net ir chuliganus,banditus ir vagis.

keistuolis

Idomu ar dar yra like normaliu BMW vairuotoju ar jie visi tokie trenkti?! :D
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS