Bus teisiamas sausainius ir keksiukus psichotropinėmis medžiagomis įdaręs jaunuolis | Diena.lt

BUS TEISIAMAS SAUSAINIUS IR KEKSIUKUS PSICHOTROPINĖMIS MEDŽIAGOMIS ĮDARĘS JAUNUOLIS

  • 5

Klaipėdos teisėsauga baigė tirti ir teismui perdavė jaunuolio bylą – jis įtariamas sausainius ir keksiukus „pagardinęs“ psichotropine medžiaga.

Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokuroras baigė ikiteisminį tyrimą ir teismui su kaltinamuoju aktu perdavė baudžiamąją bylą dėl neteisėto disponavimo labai dideliu psichotropinės medžiagos kiekiu.

Kaip pranešė policija, tyrimą šioje byloje atliko Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos (KPONTV) pareigūnai.

Šių metų gegužę gavus informacijos apie tai, jog Gargžduose galimai disponuojama psichotropinėmis medžiagomis, Klaipėdos rajono policijos komisariato pareigūnai patikrino įtarimų sukėlusį jaunuolį. Patikros metu 21-erių metų palangiškis su savimi turėjo kelių rūšių kepinių, kurių sudėtyje, kaip nustatyta, buvo neįprastų ingredientų.

Manoma, kad anksčiau neteistas, niekur nedirbantis vaikinas sausainių ir keksiukų sudėtį „patobulino“ psichotropine medžiaga – tetrahidrokanabinoliu. Nustatyta, kad šios psichotropinės medžiagos 29-iuose kepiniuose buvo labai didelis kiekis – 0,834 gramo.

Teisėsaugos institucijos atkreipia dėmesį į tai, kad net ir nedideli kiekiai šių stiprių kvaišalų yra pavojingi juos vartojančių asmenų sveikatai ar gyvybei.

Jaunuoliui pareikšti kaltinimai dėl neteisėto disponavimo labai dideliu psichotropinės medžiagos kiekiu. Šiuo metu jam taikoma kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Už neteisėtą disponavimą labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu numatytas laisvės atėmimas nuo 10 iki 15 metų.

Baudžiamoji byla perduota nagrinėti Klaipėdos apygardos teismui.

GALERIJA

  • Bus teisiamas sausainius ir keksiukus psichotropinėmis medžiagomis įdaręs jaunuolis
  • Bus teisiamas sausainius ir keksiukus psichotropinėmis medžiagomis įdaręs jaunuolis
  • Bus teisiamas sausainius ir keksiukus psichotropinėmis medžiagomis įdaręs jaunuolis
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Karka

Kokie jus atsitrofave daunai. JAUNAM ZMOGUI nuo 10 iki 15 uz kepinius, nuo kuriu niekas nemirs, kai tuo tarpu zudikai gauba po 6 metus ir iseina anksciau. Jus pasigydykit galvas, ipac tie daunai kur sako iki gybos galvos. Kad jum karma uz kitam blogio norejima ateitu, daunu lietuviu mentalitetas

123

Vei fondas

Pakrante

Šita uroda sodinti iki gyvos galvos !
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS