Mįslinga vagystė Klaipėdoje: seifą su 10 tūkst. eurų išnešė be įsilaužimo žymių | Diena.lt

MĮSLINGA VAGYSTĖ KLAIPĖDOJE: SEIFĄ SU 10 TŪKST. EURŲ IŠNEŠĖ BE ĮSILAUŽIMO ŽYMIŲ

Namo penktadienio vakarą grįžusios klaipėdietės laukė nemaloni staigmena. Bute moteris neberado seifo, kuriame buvo didelė suma pinigų.

35-erių metų klaipėdietė, gyvenanti Tauralaukyje, Vėjo gatvėje, namo grįžo apie 19 val. Užsukusi į drabužinę, moteris pamatė, kad nėra seifo.

Pastarajame buvo 10 tūkst. eurų, dviejų automobilių ir dviejų butų raktai. Nukentėjusioji nuostolius įvertino 10,3 tūkst. eurų.

Kaip vagys pateko į namus, neaišku. Klaipėdietė jokių įsilaužimo žymių nepastebėjo.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Laima

vagystes neprasideda o tesiasi...to visko saknys labai is giliai pareina ir reikia labai daug visko,kad tai baigtusi,mums tikriausiai to nebesulaukt...

Zita

JO PRASIDEDA AMZINOS VAGYSTES .KUO DAUGIAU DRAUS RUKYMA ALHOGOLI.BELIKO UZSIIMTI DARBAIS .KAM DIRBTI KAD GREITAI UZDARBIS NETURES JOKIOS PRASMES.GERIAU VOGTI.IR ZINOKITE VOGS KAIP GERE TAIP GERS KAIP RUKE TAIP IR RUKYS .KADA BUS PAGALIAU TOJI LAISVA LIETUVA LAISVA IR NEPRIKLAUSOMA .GAL KADA IR BUS .TIK KLAUSIMAS AR IKI TO MES DAGYVENSIME.MANAU KAD GREITAI BUS STIHIJOS .TAI PADES VISIEMS PAGALVOTI KAIP ISLIKTI KAD LIKTU SVEIKAS KAILIS .O PINIGUS DARBDAVIAI MOKES TAIP KAD NEREIKETU UZ JUOS BIJOTI GYVENTI AR NE ......??????@###

KEMBRIKAS

O signalizacija ,gera,nei1000e. nekainuotu,Glusa moteriske.Skupus moka 10 kartu daugiau.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS