Dėl pinigų – kirviu prieš močiutę | Diena.lt

DĖL PINIGŲ – KIRVIU PRIEŠ MOČIUTĘ

Didžiosios metų šventės provincijoje švęstos kaip įprasta – išgėrus svaigalų, mojuojant kumščiais.

Klaipėdos rajono policijos komisariatas aiškinasi, kodėl 82 metų senolei anūkas grasino kirviu.

Į policiją kreipėsi Klaipėdos rajono Derceklių kaimo gyventoja, gimusi 1936 m. Moteris pranešė, jog antrąją Kalėdų dieną, dar neprašvitus, apie 6 val. ryte, jos anūkas puolė jai grasinti kirviu.

Paaiškėjo, jog anūkas kirvio griebėsi, grasindamas močiutę nužudyti, jei ši neatiduos pinigų.

Laimė, moteris nesužeista, policija ieško senolės skriaudiko.

Policijos patruliai antrąją Kalėdų dieną skubėjo ir į vieną Šilutės butą, kur 56-erių vyras tyčia skriaudė 1966 m. gimusią moterį. Dėl fizinio skausmo sukėlimo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Kita moteris nukentėjo Šilutės rajono Saugų kaime. 1970 m. gimusi gyventoja gruodžio 26-osios pavakarę aptiko, jog iš traktoriaus MTZ degalų bako pavogta 50 l dyzelino, nebeliko ir akumuliatoriaus, raktų komplekto.

Kita, 1983 m. gimusi Šilutės miesto gyventoja, policijai pranešė, jog Žalgirio gatvėje į kieme stovinčio automobilio "Audi A6" baką buvo įpilta kažkokio skysčio, dėl kurio sugedo automobilio degalų tiekimo sistema.

Dar vienai šio miesto gyventojai neblaivus sugyventinis aptalžė šonus, apstumdė jos vaikus. 1982 m. gimęs vyras į alkoholio matuoklį įpūtė 1,3 promilės.

Policijai pranešta ir apie muštynes Rusnės miestelyje. Čia 1961 m. gimęs vyras nukentėjo nuo bendradarbių.

Paaiškėjo, jog vyriškiui buvo taip tvota kumščiu, kad net sulūžo dantų protezas. Vyras pyksta dėl padaryto 400 eurų nuostolio.

Kitas, 1964 m. gimęs vyras, smūgį į nosį gavo vos išėjęs pro laiptinės duris.

Policija skubėjo į pagalbą motinai, nukentėjusiai nuo sūnaus. Sūnus ranką prieš gimdytoją kėlė namo rūsyje.

Kitas pilietis į kailį gavo nuo keturių užpuolikų.

Šventiniu laikotarpiu policija iš viso gavo dešimtis pranešimų apie smurtą artimoje aplinkoje, keli pranešimai siejami su smurto naudojimu prieš mažamečius.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Laisvamanis.

Keistai panele zurnaliste pateikia nusikaltimu aprasymus. Kitas vyras smugi i nosi gavo vos isejes pro laiptines duris. Kitas pilietis i kaili gavo nuo keturiu uzpuoliku. Rasoma pasisaipant is paciu nukentejusiu,gavo i nosi,gavo i kaili. Matosi kad panelyte rasytoja dar neisaugus is mokyklos rasineliu rasymo,dar pacios ir nosyte rasaluota ir kailiukas nusiures. Kai paciai kas nors i nosele baksteles ir kailiuka pakedens,tada gal ir nusikalteliai tures savo vaizdinga aprasyma.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS