Dubysos gatvėje – mįslinga inteligento mirtis | Diena.lt

DUBYSOS GATVĖJE – MĮSLINGA INTELIGENTO MIRTIS

Klaipėdoje, pramoniniame rajone, Dubysos gatvėje, rastas negyvas tvarkingai apsirengęs solidaus amžiaus vyras. Mirties priežastis neaiški, velionio asmenybė nustatinėjama.

Penktadienį Klaipėdos m. policijos komisariate gautas pranešimas, kad viešojoje vietoje, Dubysos gatvėje, Klaipėdoje rastas negyvas žmogus.

Atvykę pareigūnai aptiko labai tvarkingai apsirengusio – su kaklaraiščiu ir skrybėle – vyriškio kūną.

Jo tapatybė kol kas nenustatyta, bet, pirminiais duomenimis, tai galėjo būti 1942 m. gimęs vyras. Jo žmona šiuo metu esą kažkur yra išvykusi.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Liūdinikas

Žmogus dar buvo gyvas kai ji rado kiti žmonės, buvo iškviesta greitoji pagalba, kuri važiavo beveik 15 minučiu! Du kartus buvo skambinta 112 žmogus per tá laika dar trūkčiojo. Po galva buvo kaujo. Praėjo daug žmoniù, stabtelėjo. Sulaukus greitosios kurioje buvo tik vairuotojas ir viena matyt medikė, laukiantieji pasišalino. Renginys Švyturio arenoje buvo Vakarù laivù remonto įmonės. Matyt yra vienas iš jos esamù ar buvusiu darbuotojù. Gaila, kad nepavyko išgelbėti gyvybės.a.a.jo sielai.

gal?

gal zmogus buvo sventeje Svyrurio arenoje?

Loni

Kažkas neteko artimo žmogaus, kažkas gero bičiulio, bendradarbio. Nebėra žmogaus! Prie ko čia inteligentas? Prie ko čia apranga? Užuojauta artimiesiems.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS