Girtas vyras prisipažino vairavęs į griovį nugarmėjusį automobilį | Diena.lt

GIRTAS VYRAS PRISIPAŽINO VAIRAVĘS Į GRIOVĮ NUGARMĖJUSĮ AUTOMOBILĮ

Trečiadienio popietę netoli Gargždų policininkai aiškinosi, kas vairavo į griovį nugarmėjusį automobilį. Į šį klausimą bandė atsakyti trys asmenys, prisipažino kitu automobiliu atvažiavęs neblaivus jaunas vyras.

Tądien po 15 valandos Klaipėdos rajono policininkams paskambinęs žmogus pranešė Saulažolių kaime, Vėjo gatvėje matantis labai greitai važiuojantį automobilį „Ford Maverick“. Žmogus spėjo, kad jį vairuoja girtas asmuo.

Policininkai prisistatė labai greitai ir pamatė minėtą mašiną jau nuvažiavusią nuo kelio. Viduje sėdėjo 29-erių vyras ir 31-erių moteris. Abu tikino nevairavę mašinos, tik važiavę kaip keleiviai.

Kol pareigūnai aiškinosi su šiais asmenimis, į įvykio vietą atvažiavo 28-erių vyras ir paaiškino, kad tai jis vairavo šią mašiną. Policijos duomenimis, šis asmuo yra „Ford Maverick“ savininkas.

Vyras buvo neblaivus, alkoholio matuoklis parodė 1,92 prom., o tai yra vidutinis girtumas.

Ar vyras sakė tiesą, dar bus aiškinamasi, o kad vėliau nekiltų papildomų klausimų, į alkotesterį pūtė ir keleiviais prisistačiusi pora. 

Įtariamasis aiškino važiavęs atsivežti rato, kurį pametė važiuodamas fordu.

Policijos duomenimis, šis asmuo ne pirmą kartą šiurkščiai nusižengė taisyklėms. Iš įvykio vietos jis iškeliavo į areštinę.  

Gairės: avarija LT, girtas vairuotojas, nuvažiavo nuo kelio, policija, keleiviai
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Trikojis \\\\\.../////

Šaunu,yra sąžiningų pijokų.___Aš niekada.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS