Ir toliau dingsta jauni žmonės, ieškomas nepilnametis | Diena.lt

IR TOLIAU DINGSTA JAUNI ŽMONĖS, IEŠKOMAS NEPILNAMETIS

  • 6

Klaipėdos miesto policijos komisariate, Kriminalinės policijos skyriuje, atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl Eimanto Vasiliausko, gimusio 2002 m., dingimo priežasties nustatymo.

Ikiteisminio tyrimo duomenimis, nuo liepos 13 d., 18 val., iš namų Klaipėdoje, Šilutės pl., išėjo E. Vasiliauskas, žadėjo greitai grįžti, tačiau į namus negrįžo iki šiandien. Paskutinį kartą E. Vasiliauskas pastebėtas Jaunystės gatvėje ir Žvejybos uosto rajone.

Požymiai: ūgis apie 170 cm, vidutinio kūno sudėjimo, šviesių plaukų, mėlynų akių, ant kairės rankos plaštakos ištatuiruota arba išpiešta "E" raidė.

Vaikinas galimai vilkėjo juodos spalvos sportinio tipo megztinį su baltos spalvos užrašais, mėlynus šortus, buvo apsiavęs juodos spalvos sportinius batelius.

Apie dingusį asmenį prašome pranešti Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Klaipėdos miesto policijos komisariato tyrėjai Dovilei Gailevičiūtei, tel. nr. 870061928, arba bendruoju pagalbos telefonu 112, el. paštas dovile.gaileviciute@policija.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

na taip

kur žiūri tėvai kur žiūri kurie niekur nežiūri ogi niekas niekur nežiūri Palangoje sodų bendrijoje pavės 5m vaikas siautė davė atėjęs į sodus tėvas statė namą ten pat ir neva nematė kad vaikas kariai per 3m aukščio tvartas ir pasmaugti net mūsų triušį vasara net iš Vilniaus atvykę anūkai pas senelius siautė davė panašiai pasekė mane į namus į butą sulipo pro balkoną į butą dėl to kreipiausi į policiją ten iš manęs ėmė tyciotis taip pat pranešiau vaikosaugem niekas nė mūr mur tylu buvo niekas nė pasidomėjo nei vaikų nei tėvų pavardėmis kurių aš net nežinojau

Erika

Jis nedinges, tiesiog geria, ir tyngi pareit namo ;D

...

Prie ko čia tėvai, ką jie gali, čia reikia tas Š. iš Seimo kaltinti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS