Įžūli vagystė autobuse: pagriebė iš vairuotojo dėžutę su pinigais ir paspruko | Diena.lt

ĮŽŪLI VAGYSTĖ AUTOBUSE: PAGRIEBĖ IŠ VAIRUOTOJO DĖŽUTĘ SU PINIGAIS IR PASPRUKO

Penktadienio vakarą, išlipdamas iš maršrutinio autobusiuko, jaunuolis pagriebė iš vairuotojo dėžutę su pinigais ir paspruko. Žala apie 50 eurų. Pradėtas vagystės tyrimas.

Incidentas nutiko po 21 val. Klaipėdoje, Taikos prospekte, maršrutiniame autobusiuke. Prieš iš jo išlipdamas jaunuolis pagrobė dėžutę su pinigais.

Vairuotojo teigimu, joje galėjo būti apie 50 eurų, pinigai surinkti iš keleivių už bilietus.

„Pirminiais duomenis, du vaikinai, apie 16 metų, važiavo maršrutiniu autobusiuku ir vienas išlipdamas pagrobė iš vairuotojo dėžutę su pinigais. Šiuose autobusiukuose yra stebėjimo kameros. Tyrėjai peržiūrės įrašus ir galės daryti daugiau išvadų. Šiuo metu daugiau informacijos neturime“, – teigė Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Andromeda Grauslienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Anonimas

.....Ukrainietis padarė...

elena

o tai kam atvirai laike pinigus

Nesuprantu

KET nurodyta - vairuotojui DRAUDŽIAMA UŽSIIMTI PAŠALINIAIS DARBAIS vairuojant transporto priemonę. Tuo labiau vežant keleivius. Yra elektroniniai kel.bilietai, yra programėlės, yra popierinis pildomas keleivio bilietas - kam tie talonėliai pas vairuotoją ? Neturi - perki kioske ir važiuoji.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS