Įžūlumas: moterį užpuolė matant žmonėms | Diena.lt

ĮŽŪLUMAS: MOTERĮ UŽPUOLĖ MATANT ŽMONĖMS

Kretinga, garsėjanti ramiu gyvenimu, šiomis dienomis aptarinėja išpuolį prieš garbaus amžiaus moterį. Žmones stebina ne tai, kad auka nukentėjo, bet tai, kad nusikaltėlis yra itin jauno amžiaus ir kad jis ryžosi išpuoliui matant keliems su moterimi ėjusiems žmonėms.

Sekmadienį, apie 19 val., Maironio gatvėje, faktiškai miesto parke, vaikštinėjo keli nejauni žmonės.

65 metų moteris staiga pajuto, kad iš nugaros pribėgo nepažįstamas vaikinas ir stvėrė jos rankinę.

Moteris nė nespėjo susigaudyti, kas vyksta, kai užpuolikas nukūrė.

Nukentėjusioji vėliau policininkams sakė, kad rankinėje labai vertingų daiktų nebuvo, visi jie gali būti verti apie 30 eurų.

Moteris įsiminė, kad nepažįstamasis gali būti apie 175 cm ūgio, smulkaus kūno sudėjimo, todėl spėjama, kad yra labai jaunas, veikiausiai nepilnametis.

Vaikinas vilkėjo tamsią pusilgę striukę, kurios gobtuvą buvo užsimaukšlinęs ant galvos.

Jeigu Klaipėdoje tai – kasdienybė, tai Kretingoje – išimtis. Tokių nusikaltimų čia tiesiog nebūna.

Todėl Kretingos rajono policijos pareigūnai tikisi šį jaunąjį nusikaltėlį netrukus demaskuoti, juo labiau kad jie jau turi nemažai užuominų, galinčių netrukus juos atvesti prie įtariamojo namų durų.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Kas

Tas sel eilinis idiotas ne pavyzdys jis man

as

tiesios baisu skaityt.KLAIPEDOJ tai kasdienybe,tai ka daryt zmonem ,kaip apssisaugot nuo visokiu vagiu,banditu,uzpuoliku,nebijoti iseiti is namu?

kretingiškė

nuostabu, kad jaunas? O man nei kiek! Prie dabartinio auklėjimo ir dabartinės moralės nuopuolio tai visai nenuostabu.Jeigu jau tokie pašlemėkai kaip SEL... tampa jaunimo dievais - gero nelauk
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS