Keturis vaikus Klaipėdoje apvogęs vyras nuteistas lygtinai | Diena.lt

KETURIS VAIKUS KLAIPĖDOJE APVOGĘS VYRAS NUTEISTAS LYGTINAI

  • 2

Keturis vaikus uostamiestyje apvogęs vyras Klaipėdos apylinkės teismo nuteistas lygtinai.

Kaip pranešė teismas, byloje nustatyta, kad V. Š. apvogė keturis mažamečius, jam skirta vienerių metų ir dviejų mėnesių laisvės atėmimo bausmė jos vykdymą atidedant pusantrų metų.

Bylos duomenimis, gegužę vyras vakare trims paaugliams leidžiant laiką prie mokyklos Debreceno gatvėje priėjo prie jų ir prisistatė mokyklos apsaugos darbuotoju. Vyras paklausė, ar ne jie išdaužė mokyklos langus bei paėmęs vieno berniuko telefoną, neva paskambinti draugui, liepęs laukti prie mokyklos, išėjo.

Nesulaukę minėto vyro, berniukai suprato, kad tai apgaulė.

Kitą dieną autobusų stotelėje priėjęs prie aštuonmečio, vyras paprašė parodyti kuprinėje esančius daiktus, o vaikui paklusus, jis iš kuprinės išėmė mobilųjį telefoną, piniginėje buvusius kelis eurus ir pasišalino.

Tos pačios dienos vakarą V. Š. priėjo prie dviejų devynmečių mergaičių tuo metu buvusių Taikos prospekto namo kieme ir prisistatęs policijos pareigūnu, paprašė parodyti mobiliuosius telefonus. Mergaitėms įvykdžius tariamo pareigūno prašymus, vyras juos paėmė ir liepęs jo laukti, išėjo.

V. Š. dėl padarytų nusikalstamų veikų prisipažino visiškai ir parodė, kad pavogtus telefonus priduodavo į lombardą, o pinigus išleisdavo savo reikmėms. Vyras teigė, kad labai gailisi padaręs nusikalstamas veikas.

Nuosprendis gali būti skundžiamas.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

R.

3 nusikaltimai, -- Lygtinai. Teisinė valstybė -- Lietuva.

Vanda

kas tas teistumas lygtinai tas pats kas nieko palikote ir toliau vagiliauti iš vaikų pačių silpniausių kurie negali apsiginti ir yra patiklūs ar bent atlygins materialiai tiems nukentėjusiems

SUSIJUSIOS NAUJIENOS