Klaipėdietė apkaltino nuomininką papūgos vagyste | Diena.lt

KLAIPĖDIETĖ APKALTINO NUOMININKĄ PAPŪGOS VAGYSTE

Butą išnuomojusi moteris paliko nuomininkui prižiūrėti ir savo brangią papūgą. Po kiek laiko šeimininkė sužinojo, kad vyras dingo kartu su jos paukščiu ir brangiu jo narvu.

Prieš savaitę į policiją kreipėsi klaipėdietė, kuri buvo išnuomojusi savo butą Kretingos gatvėje. Moteris pati negalėjo auginti didelės papūgos Ara Ararauna ir susitarė, kad nuomininkas ją prižiūrės.

Vasario 23 dieną 44 metų buto šeimininkė sužinojo, kad nuomininkas nebegyvena jos bute. Iš buto dingo ir papūga, kurią moteris įvertino 4,5 tūkst. eurų, bei didžiulis paukščio narvas, vertas tūkstančio eurų.

Moteris apie vagystę pranešė tą pačią dieną, policininkai patikslino aplinkybes ir beveik po savaitės pradėjo ikiteisminį tyrimą. Policijai yra žinoma įtariamojo asmenybė, pareigūnai bando ieškoti šio vyro.

Tai ne pirmas kartas, kai Klaipėdoje pavagiamas egzotinės veislės paukštis. Paskutinį kartą Ara buvo pavogta iš prekybos centro „Banginis“. Tada sparnuočio rasti nepavyko. Anksčiau būta panašių vagysčių iš kitų parduotuvių ir iš vieno paukščių augintojo. Viena papūga buvo surasta, kitos neatsirado. Tokie brangūs paukščiai, paprastai turi žiedą, pagal kurį yra atpažįstami.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Klaipėdietis

Is banginio pavogė Žako o ne ara. Ara vis dar sėdi narve, vargšas paukstis...

paukstis

Suvalgė nuomininkas papūgą. Štai ir pasakos pabaiga.

taigi

Papūga laisvas paukštis, kur nori ten ir skrenda.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS