Klaipėdoje pareigūnai užfiksavo norvegų ieškomą automobilį | Diena.lt

KLAIPĖDOJE PAREIGŪNAI UŽFIKSAVO NORVEGŲ IEŠKOMĄ AUTOMOBILĮ

Keistą įvykį pirmadienį išgyveno Klaipėdos rajone gyvenanti moteris. Sustabdę ją pareigūnai viduryje gatvės paėmė moters vairuotą automobilį.

Pirmadienį prieš pietus Liepų gatvės ir Šiaurės prospekto sankryžoje policininkai sustabdė 32 metų moters vairuojamą „Mercedes Benz“. Jai buvo paaiškinta, kad automobilio ieško Norvegijos pareigūnai, todėl mašina turi būti saugoma policijos nuomojamoje aikštelėje.

Moteris patikino, kad nėra susijusi su kriminaliniu nusikaltimu, o jos vairuotas 2013 metais pagamintas automobilis priklauso broliui.

Šis neseniai buvo deportuotas iš Norvegijos.

Pareigūnai kol kas neturi duomenų, kodėl buvo prašoma sulaikyti minėtą automobilį. Patirtis rodo, kad priežastis gali būti banali ar net niekinė. Gal nesulaukta įmokos už išperkamąja nuoma įsigytą transporto priemonę, o gal neįvykdytas koks nors formalumas.

Įtarimų, kad „Mercedes Benz“ buvo pavogtas, nesama. Norvegai prašė tik sulaikyti šį automobilį. Klaipėdos miesto policijos komisariato darbuotojai išsiuntė užklausą, prašydami patikslinti, dėl ko reikėjo mašiną sulaikyti ir ką toliau su ja reikėtų daryti.

Minėtą automobilį, važiuojantį pakeliui iš Radailių į Girulius, pastebėjo slaptųjų policijos tarnybų darbuotojai.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Mariakas

Pagarba Klaipėdos pareigūnams.

...Šis neseniai buvo deportuotas iš Norvegijos....

Tai, del ko jis..buvo deportuotas iš Norvegijos?

C7

Nežymėtas policijos automobilis nufirmavo
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS