Klaipėdos policijos komisariate – tragedija: netrukus po sulaikymo mirė vyras | Diena.lt

KLAIPĖDOS POLICIJOS KOMISARIATE – TRAGEDIJA: NETRUKUS PO SULAIKYMO MIRĖ VYRAS

Klaipėdos vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams – nemalonumai. Vos po penkiolikos minučių nuo uždarymo į laikino sulaikymo kamerą mirė į ją patalpintas vyras.

Oficialiai pranešama, kad šeštadienį 15.50 val. į Kauno gatvėje esantį policijos komisariatą buvo atvežtas 1970 m. gimęs vyras. Pareigūnai jam turėjo pretenzijų dėl girtavimo viešoje vietoje ar girto pasirodymo viešumoje.

16.05 val. laikino sulaikymo kameroje šis žmogus mirė.

Kaip paaiškino Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Andromeda Grauslienė, tądien 15.24 val. apie Taikos prospekto pradžioje ant suoliuko gulintį ir nesikeliantį vyrą buvo pranešta medikams.

Greitosios medicinos pagalbos specialistai apžiūrėjo šį žmogų ir patikino pareigūnus, kad jo sveikata tinkama gabenti į areštinę. Taip jis atsidūrė policijoje.

Komisariate buvo pradėta administracinė teisena dėl alkoholinių gėrimų gėrimo viešumoje arba neblaivaus asmens pasirodymo viešoje vietoje.

Ar medikai ir policininkai netiksliai įvertino žmogaus sveikatos būklę ir kodėl taip atsitiko, dar bus aiškinamasi.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Ko gero, bus atliekamas ir tarnybinis patikrinimas, kurio metu bus siekiama sužinoti, ar pagalbą teikiančių institucijų darbuotojai tinkamai atliko pareigas.

Rašyti komentarą
Komentarai (32)

Nuomonė

Visi mirsim. Tik Navalnas turejo būti nemirtingu. Bet ir tas numirė, kaip visi. Putinas kaltas ...

Artimas giminaitis

Gavus expertizes duomenis deja pareigunu kalte ,zmogus butu likes gyvas ne alkoholis.kaltas ir nebuvo girtas zmogus gatveje be samones buvo krites del blogos savijautos deja kai visad lengviausia palaikyt girtuokliu ir numot ranka ,butu suteikia bent pirmaja pagalba. Man geda uz ta diena dirbancius ir apmaudu ju elgesys.

tevas

mentai uzmuse...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS