Kraupus įvykis Klaipėdos rajone: rastas nužudyto vyro kūnas (papildyta) | Diena.lt

KRAUPUS ĮVYKIS KLAIPĖDOS RAJONE: RASTAS NUŽUDYTO VYRO KŪNAS (PAPILDYTA)

Šalia nebeveikiančio sąvartyno trečiadienį nudurtas pašiūrėje gyvenęs vyras. Įtarimai krito ant jo sugyventinės.

Rugpjūčio 15 dieną, apie 15 val., bendruoju pagalbos telefonu paskambinusi moteris pranešė, kad Klaipėdos rajone, Glaudėnų kaime esančiuose jos namuose miršta smarkiai sumuštas, gausiai kraujuojantis vyras.

Į įvykio vietą išskubėjo greitosios medicinos pagalbos medikai ir policininkai.

Šalia užkonservuoto sąvartyno, pašiūrėje medikai rado 47 metų vyrą. Jis nerodė gyvybės ženklų. Medikai konstatavo biologinę vyro mirtį.

Apžiūrėję velionį pareigūnai rado ant jo kūne keturias durtines žaizdas, vienas smūgis buvo itin taiklus – tiesiai į širdį.

Įvykio vietoje policininkai sulaikė 57 metų mirusiojo sugyventinę. Susikalbėti su ja buvo labai sunku, nes moteris buvo labai girta. Alkoholio matuoklis parodė mirtiną alkoholio kiekį – 4.54 prom.

Įtarimų, kad būtent sugyventinė galėjo nudurti vyrą kilo ir todėl, kad greta gyvenantys kiti benamiai kalbėjo apie šios moters pomėgį, vos paragavus alkoholio, griebtis peilio.

Įtariamoji nakvojo areštinėje. Nežinia, ar ketvirtadienio ryte ji buvo pakankamai išsiblaiviusi, kad galėtų dalyvauti oficialiose apklausose.

Įtariamoji labai gerai pažįstama uostamiesčio smurtinius nusikaltimus tiriantiems pareigūnams. 2004 metais ji buvo nuteista už žmogžudystę. Tada įtariamoji gyveno Nidos sąvartyne stovėjusiame nebenaudojamame autobuse. Transporto priemonėje tada glaudėsi minėtoji moteris, jos draugė ir pora – vyras ir moteris. Kartą girtų benamių kivirčo metu moteris griebė peilį ir vienu dūriu į krūtinę nužudė savo būsto kaimyną.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Medicina

Tokio girtumo moteris kažin ar savo liežuvį sugebėjo apversti, o nudurti vyrui, net ir gulinčiam reikia jėgos. Kažkas čia nesueina ponai tyrėjai, ar ne"?

patys auginame zombius

patys auginame zombius, todėl ateitis, spėju, bus dar baisesnė. Kurioje normalioje šalyje mažamečiai vaikai būtų kviečiami į SELO koncertą? Naktį ir su tokiais siaubingais stiprintuvais. O juk tokia mega garsi muzika (ypač "bumčikinė"), kaip sako medikai psichoanalitikai, augina žmoguje agresiją, polinkį smurtui. Bet mūsų valdžiai vistiek - svarbu, kad apsinarkašinę gerbėjai daug babkių suneša. Tfu

Nezabitauskas

Rašė ir prie ruso, tik trumpai ir ne pirmame puslapyje. O jei nerašė, tai visuomenę informuodavo per viešas paskaitas. Atsimenu, Brežnevo laikais tokias paskaitas skaitydavo prokuroras (pavardė užkrito, lyg iš B raidės). Žvejų rūmuose susirinkdavo pilna salė. Kartą sakė Klaipėdoje per metus buvus 8 žmogžudystes, 7 išaiškintos. Toji viena neišaiškinta - kai studentę, tranzavusią prie Jakų, paėmė pavėžėti kažkoks vyras. Jos lavoną rado miške... .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS