Maudynės jūroje merginai baigėsi trauma | Diena.lt

MAUDYNĖS JŪROJE MERGINAI BAIGĖSI TRAUMA

Maudynės jūroje antradienį trauma baigėsi vienai poilsiautojai. Mergina patyrė kojos kaulo lūžį.

Nelaimė Smiltynės centriniame paplūdimyje įvyko antradienį apie pietus. Mergina tuo metu maudėsi jūroje.

„Ten vienoje vietoje yra sekluma. Mergina bėgiojo po vandenį. Matyt, vienoje vietoje buvo duobutė. Ne taip koją pastatė ir viskas. Lūžis“, – pasakojo biudžetinės įstaigos „Klaipėdos paplūdimiai“ direktoriaus pavaduotojas Aleksandras Siakki.

Į Smiltynės centrinį paplūdimį buvo iškviesti greitosios pagalbos medikai. Šie traumą patyrusią merginą išvežė į ligoninę.

Vakar uostamiesčio paplūdimiuose vyravo permainingi orai. Giedrą dangų apniaukdavo stori debesys, nuo jūros plaukė rūkas, kuris atnešė šaltį, tada vėl išlįsdavo saulė.

„Gal septynis kartus per dieną pasikeitė oro sąlygos. Tai šaltas vėjas, tai šiltas, tai giedra, tai apsiniaukę. Ir taip visą dieną“, – pasakojo pavaduotojas.

Trečiadienio rytą pajūryje buvo šilta. Saulė ir šiluma viliojo lankytojus. Jūros vandens temperatūra jau siekė 18 laipsnių šilumos. Prasidės maudynių sezonas.

Prieš tai kelias dienas jūros vandens temperatūra tebuvo 8–9, vėliau – 15 laipsnių šilumos. Tad norinčių išsimaudyti buvo vos vienas kitas.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

vardas

sesk 2

vietinis

ta Milda pastoviai apsirukusi..tokiu nesamoniu priraso.Galimos dvi versijos-pirma-redakcijoje turi stoga,antra priekabiauja pries redaktoriu....

Kaimyne

Milda,mieloji,ar tamsta mokyklą lankėte?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS