Naktimis Klaipėdoje tyko pavojai | Diena.lt

NAKTIMIS KLAIPĖDOJE TYKO PAVOJAI

Sutemus Klaipėdos gatvėse pavojinga vaikščioti net jauniems. Panašu, kad užpuolikai tyko aukų ko ne kiekviename tamsiame kieme.


 

Sutemus Klaipėdos gatvėse pavojinga vaikščioti net jauniems. Panašu, kad užpuolikai tyko aukų ko ne kiekviename tamsiame kieme.

Kovo 7-oji buvo labai nerami, uostamiestyje dirbę policijos patruliai vos spėjo suktis, pagalbos reikėjo ir gatvėse užpultiems žmonėms, ir savo būte užpultiems klaipėdiečiams.

Pirmasis nuo plėšikų nukentėjo apie 1 val. nakties Švyturio gatve ėjęs 21 metų vaikinas. Ties 16-uoju namu šį užpuolė šeši nepažįstamieji.

Jaunuolis buvo negailestingai sudaužytas ir išrengtas. Užpuolikai ne tik atėmė jo rankinę kurioje buvo mobiliojo ryšio telefonas, raktai nuo buto, dujų balionėlis, asmens dokumentai ir apie 10 eurų, bet ir nuvilko striukę bei megztinį. Visi pagrobti daiktai įvertinti 500 eurų.

Nukentėjusiajam sudaužytas veidas, lūžo akiduobės bei apatinis žandikaulis. Jis gydomas ligoninėje.

Apie pusę antros nakties Taikos prospekte trys jaunuoliai sumušė 34-erių metų vyrą ir pagrobė mobiliojo ryšio telefoną bei nuo piršto numovė auksinį žiedą. Nuostolis įvertintas 530 eurų. Sužalotasis dėl galvos bei nosies sumušimų paguldytas į ligoninę.

Po pietų du iš matymo pažįstami vaikinai Melnragės kopose sumušė 16-metį ir atėmė 20 eurų. Panašu, kad šį nusikaltimą pareigūnams nebus sunku išaiškinti.

Apie 21 val. 51 metų gimusį Šilutės plento bendrabučio gyventoją jo kambaryje sumušė moteris ir vyras. Nukentėjusysis teigė, kad ši pora jėga įsiveržė į jo būstą.

Patruliai sulaikė ir į policijos komisariatą pristatė abu 33 metų įtariamuosius.

Tą patį vakarą, po 22 val. į miesto 2-jį policijos komisariatą pagalbos prašyti atbėgo 17-metis. Vaikinas papasakojo, kad Reikjaviko gatvės tunelyje jį užpuolė plėšikai. Jis buvo smaugiamas, kol prarado sąmonę.

Nukentėjusiojo teigimu, plėšikų buvo keturi, jie pagrobė nukentėjusiojo telefoną.

Patrulių rinktinės pareigūnai Statybininkų prospekte sulaikė du įtariamuosius, abu jie tebėra nepilnamečiai. Plėšimo auka juos atpažino.

Rašyti komentarą
Komentarai (33)

Piotras

Pritariu dimention. Linkiu visiems likti sveikiems!

:D

Sportoti reikia ir niekas nebus baisu :)) O tai sekmadineis sestadinei ne aluti pompoti patiems. Suprantu poilsis yra poilsis bet Palakikit kokia boksa ar seip kokias trenirotes ir nebeikips!

Laima

Baisu ir skaityti, kas darosi musu mieste
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS