Nelaimė Skuode: atliekant techninę apžiūrą žuvo automobilio prispaustas specialistas | Diena.lt

NELAIMĖ SKUODE: ATLIEKANT TECHNINĘ APŽIŪRĄ ŽUVO AUTOMOBILIO PRISPAUSTAS SPECIALISTAS

  • 10

Ketvirtadienio rytą Skuode įvyko skaudi tragedija.

Šiandien, apie 9 val., gautas pranešimas, kad Skuode, Vytauto g., techninės automobilių apžiūros centre, darbo metu buvo sužalotas 59 metų šio centro darbuotojas.

Vyriškis dirbo apžiūros duobėje, kur jį sužalojo moters vairuotas automobilis „VW Jetta“.

Nukentėjusysis medikų buvo nuvežtas į ligoninę, kurios Reanimacijos skyriuje dėl sužalojimų mirė.

Policija informavo, jog pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 176 str.

Lietuvos techninės apžiūros įmonių asociacija skelbia, kad bendrovės „Telšių TAC“ techninės apžiūros stotyje Skuode ketvirtadienį apie 9 val. ryto įvyko tragiška nelaimė – patikros metu automobilio nesuvaldžiusi moteris parbloškė kontrolierių K.P. gimusį 1959 m.

Skuodo TAS daugiau nei 15 metų dirbusio vyriškio gyvybės į nelaimės vietą atskubėjusiems medikams išgelbėti nepavyko.

Lietuvos techninės apžiūros įmonių asociacijos „Transeksta“ vadovas Gintautas Šlėderis bei „Telšių TAC“ direktorius Arvydas Plienius reiškia nuoširdžią užuojautą žuvusio kolegos šeimai. Jų teigimu, tai pirmas toks skaudus incidentas per visą 25 metų techninės apžiūros sistemos gyvavimo istoriją.

Nelaimės aplinkybes tiria policijos pareigūnai, todėl kol kas incidento detalės nėra atskleidžiamos.

Automobilis „Volkswagen Jetta“, pagamintas 1987-aisiais, priklausė ne prie mašinos vairo sėdusiai moteriai, o jos giminaičiui. Techninės apžiūros informacinėje sistemoje taip pat užfiksuota, kad ši transporto priemonė galiojančių TA dokumentų neturėjo – paskutinį kartą buvo tikrinta prieš trejus metus.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Anonimas

užuojauta žuvusio artimiesiems, jis buvo nustabus žmogus. Teko nelaimės metu būti greta esančios įmonės teritorijoje,apie 100m nuo įvykio vietos, buvo baisu, nuvertė žmonės automobilį, kolega stengėsi daryti širdies masažą,dirbtinį kvėpavimą, buvo iškviestos tarnybos, bet policija atvažiavo greičiau už greitają pagalba, ir išvis greitoji atvažiavo visiškai neskubėdama, o tokiu atveju kiekviena sekundė yra aukso vertės. Mano manymu po tokio įvykio turėjo bent tai dienai uždaryti techninės apžiūros stotį, nes ten dirba tik du specialistai, o deja vienas žuvo, o kitas kuris stengėsi iš paskutiniųjų gelbėti kolegos gyvybę, turėjo likusią dienos dalį dirbti. Gėda Telšių techninės apžiūros centrui, kurie neturi nė lašo žmogiškumo ir neleido kolegai kuris patyrė tokį nežmonišką stresą bent jau tą dieną nedirbti, tokiu atveju išvis jie turėjo pasirupinti psichologo pagalba.

vot teip

šis nelaimingas įvykis matyt turės rimtą pagrindą sukurt precedentą,kaip ir komentatorius rašė apie Airija,mašina tech.apžiūrų vietoj valdys tik toj vieto dirbantys specialistai,o ne su savo auto atvažiavę vairuotojai

Anonimuj

Tu papasakok savo draugam fabrike kaip yra kur, kam idomu kas ten Airijoj ar Norvegijoj..pas mus yra taip, gaila kad pasikeitimai vyksta tik po nelaimiu, uzuojauta ir gaila zmogaus.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS