Nerami naktis uostamiestyje: dužo langai, liepsnojo konteineriai | Diena.lt

NERAMI NAKTIS UOSTAMIESTYJE: DUŽO LANGAI, LIEPSNOJO KONTEINERIAI

Kas vyksta mieste naktį, pirmieji sužino gelbėjimo tarnybų darbuotojai. Kai kurios naktys būna ypač neramios, kai dūžta parduotuvių langai ir liepsnoja šiukšlių konteineriai.

Būtent tokia buvo penktadienio naktis. Apie 3 val. į Šilutės plente esančią automobilių aikštelę prie parduotuvės, kuri anksčiau vadinosi „Neringa“, skubėjo ugniagesiai ir policininkai.

Pagalbos telefonu buvo pranešta apie du liepsnojančius šiukšlių konteinerius.

Pranešęs apie įvykį žmogus įtarė, kad tai buvo padegimas.

Užgesinę liepsną ugniagesiai netoliese rado dar du apdegusius konteinerius, tikėtina, kad jie buvo padegti kiek anksčiau.

Policininkai pastebėjo, kad išdaužtas aikštelėje stovėjusio krovininio automobilio „Volvo FM7“ langas, o pasižvalgę dar toliau pamatė, kad sudaužyti du parduotuvės langai. Tiesa, į vidų piktavalis neįsibrovė, nes išdužo tik tamsinti išoriniai stiklai, vidiniai atlaikė smūgį.

Įvykio vietoje pareigūnai sulaikė įtariamą šiomis piktadarybėmis 57 metų blaivų vyrą. Jis buvo išgabentas į areštinę, įtarimų apie sutrikusią jo psichiką nebuvo. Policijos komisariate jis elgėsi ramiai.

Kodėl manoma, kad būtent šis asmuo sudaužė langus ir padegė šiukšlių konteinerius, pareigūnai kol kas neatskleidžia.

Miesto policijos komisariate pradėtas tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

GALERIJA

  • Nerami naktis uostamiestyje: dužo langai, liepsnojo konteineriai
  • Nerami naktis uostamiestyje: dužo langai, liepsnojo konteineriai
  • Nerami naktis uostamiestyje: dužo langai, liepsnojo konteineriai
  • Nerami naktis uostamiestyje: dužo langai, liepsnojo konteineriai
  • Nerami naktis uostamiestyje: dužo langai, liepsnojo konteineriai
I. Kiseliovaitės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

ku ku

reiktų uždrausti durnyne internetą.Atsibodo debilų komentarai

Nuomonė apie ministrę, atsakingą už vidaus reikalus

Labai atstumianti. Proto trūksta jai. Negraži, galvoje tuščia. Kaukolė mongoloidiška, su Lietuva neturi nieko bendro. Daug tokių praeivių nudažytas plaukais ir negražios akim bastosi po Lietuvą, kai kurios pabūna ir Seime, ir ministrėmis, ir net viceministrėmis Kurvočkinomis. Tai yra tos praeivės, kurioms Lietuva nesvarbu, jūs tiesiog turėjo reikiamas sumas susimokėti kam reikia u pradtūmūmą prie lovio. O toliau tik susitarimo reikalas. Ji taip pat be išsilavinimo, nes MRU tolygu tvarto kiaulės mokslams kaip tvarkingiau nusividuriuot po analinio ir kruizų su senuku po dykumas. Tai nuomonė. Labai nuoširdi ir atvira. Ji nėra Klaipėdietė, tik šiukšlė nomenklatūros.

Kur tie "ginti saugoti, padėti" vyrai?

Kur Miesto komisaro komentaras, kur klaipėdietės ministrės reakcija? Ir kur 1, 5 tūkstančio trūkstamų policijos pareigūnų? Juk būtent dėl VRM negebančios vadovauti vadovės protingi, drąsūs statutiniai pareigūnai paliko policiją. Ne moterų skaičiaus policijoje, kuo taip giriasi ES komisarei premjerė Šimonytė ir ministrė Bilotaitė, o SPECIALSTŲ vyrų, gebančių užtikrinti valstybės vidaus saugumą! Vien pozuojančios mekenančios apie vertybes, lygybes, saugumo negebančios užtikrinti moterytės...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS