Nusipirko ir išnaudojo moterį | Diena.lt

NUSIPIRKO IR IŠNAUDOJO MOTERĮ

Klientas, neturėjęs pinigų sumokėti prostitutei už paslaugas, padovanojo jai brangų šuniuką. Kai sąvadautojai buvo demaskuoti, paaiškėjo, kad jiems tekęs keturkojis buvo vogtas.

Tai tik detalė iš pareigūnų išaiškinto nusikaltimo, kurio auka tapo iš atokaus Lietuvos rajono centro atvykusi jauna moteris.

Jai ne kartą teistas klaipėdietis Vladas Aleksandravičius pažadėjo rasti darbo ir įtikino, kad moteris dirbs viešbučio kambarine.

Klaipėdoje jis moterį supažindino su Michailu Lukinu. Iš tiesų tai nebuvo paprasta pažintis.

Šis vyras moterį gavo už pinigus, tai yra įsigijo kaip prekę.

M.Lukinas, pasak penktadienį paskelbto Klaipėdos apygardos teismo sprendimo, rado būstą Paryžiaus Komunos gatvėje, kur moteris turėjo teikti seksualines paslaugas.

Savo telefono moteris neteko, suteneris jį atėmė. Jai buvo duotas kitas, kuriuo su ja susisiekdavo klientai, radę skelbimą laikraštyje ir internete.

Už pusvalandį trunkančias paslaugas klientai moteriai sumokėdavo 50 eurų. Jai pačiai iš jų turėdavo tekti nuo 10 iki 20 eurų, tačiau mergina nematė ir jų. Visus pinigus paimdavo M.Lukinas. Dalį jų jis atiduodavo V.Aleksandravičiui.

M.Lukinas sekė išnaudojamą merginą, žiūrėdamas, kad ji nebandytų pabėgti.

Jis ne tik rūpinosi, kad viskas vyktų sklandžiai, bet ir slapta filmuodavo lytinius aktus. Šiuos įrašus vyras laikė savo išmaniajame telefone, todėl buvo kaltinamas asmens privatumo pažeidimu.

Tiesa, nukentėjusiųjų, kurie būtų kreipęsi į pareigūnus dėl pažeistų teisių, neatsirado.

V.Aleksandravičius tvirtino buvęs nepagrįstai apkalbėtas žmogaus, su kuriuo susipažino atlikdamas bausmę. Apie tai, kad mergina bus verčiama dirbti prostitute, jis nežinojęs.

Apie šį prostitucijos lizdą pareigūnai sužinojo, kai klientai nenutylėjo, jog buvo apvogti. Pasirodo, sąvadautojas naudojosi proga ištuštinti vyrų kišenes tuo metu, kai jie maudydavosi vonioje.

Nukentėjusioji buvo baudžiama už prostituciją, o netrukus paaiškėjo, kad ji buvo išnaudojama.

Ne kartą apklausiama moteris vis keitė parodymus. Iš pradžių ji švelnino M.Lukino padėtį, norėjo, kad jis nebūtų baudžiamas, vėliau tapo atviresnė ir papasakojo šiurpių dalykų apie savo gyvenimą Paryžiaus Komunos gatvėje.

Dėl šuns vagystės kaltintas vyras išteisintas. Tokio pat sprendimo sulaukė ir buvusi M.Lukino žmona.

Daug kartų teisti V.Aleksandravičius ir M.Lukinas vėl susitiks pataisos namuose, abiem skirtos laisvės atėmimo bausmės. Pirmasis kalės septynerius metus, antras – kiek ilgiau nei ketverius. Abiem už sąvadavimą skirtos bausmės subendrintos su anksčiau skirtomis už kitus nusikaltimus.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Durniams

O jus noretumete,kad jusu seseris ar drauges parduotu ir priverstu dirbti prostitutemis?

nesupratau jumoro ..

o tai kam perkamos prostitutes kad ja pasinaudotu ,ar kad jai pinigu ir roziu dovanotu ??tratinasi uz pinigus ,zino kainas ,zino kad bus ja naudojamasi ...kame problem...

Anonimas

Kitu kampu- parsidavė ir išnaudojo vyrą....bet tai kitoks požiūris ,neatitinkantis vyraujančios nomenklatūrinės konjunktūros.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS