Pareigūnų „laimikis“: Klaipėdos gyventojai sulaikyti su kanapėmis | Diena.lt

PAREIGŪNŲ „LAIMIKIS“: KLAIPĖDOS GYVENTOJAI SULAIKYTI SU KANAPĖMIS

  • 4

Tauragės policija išaiškino narkotinių medžiagų platintojus – įkliuvo Šilutės ir Klaipėdos gyventojai.

Pirmadienį pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis, turint tikslą jas platinti.

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuotų nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai tikrino gautą anoniminę gyventojų informaciją, jog Šilutės mieste platinamos narkotinės medžiagos.

Policininkai organizavo pasalą ir apie 19 val. užfiksavo, kad šilutiškis P. S. galbūt pardavė kanapes pas jį atvykusiems dviem asmenims.

Kanapes įsigiję asmenys netrukus buvo sulaikyti ir pristatyti į Šilutės policijos komisariatą. Apžiūrėjus jų automobilį buvo rastas paketėlis su, kaip įtariama, kanapėmis.

Vėliau atlikta krata ir P. S. garaže bei gyvenamajame bute, kur taip pat rastos susvarstytos narkotines medžiagos, svarstyklės joms sverti, pakavimo maišeliai bei paruoštos pardavimui narkotinės medžiagos.

Tęsiant tyrimą jau kitą dieną Klaipėdos mieste sulaikytas Š. B., kuris kaip įtariama tiekė narkotines medžiagas šilutiškiui P. S. Tęsiant procesinius veiksmus po dar vienos dienos sulaikytas ir kitas Klaipėdos miesto gyventojas P. J., kuris kaip įtariama tiekė narkotines medžiagas Klaipėdos ir Šilutės gyventojams.

Kaip pranešė policija, kratos pas P. J. metu rastos narkotinės medžiagos, daugiau nei 100 gramų kanapių ir, kaip įtariama, amfetamino bei 5000 eurų grynaisiais.

Kratų metu išimtiems pinigams ir vienam iš įtariamųjų priklausančiam automobiliui skirtas laikinas nuosavybės teisės apribojimas.

Įtariamiesiems skirtos kardomosios priemonės – rašytiniai pasižadėjimai neišvykti. Du sulaikyti Šilutės miesto gyventojai policijai žinomi už įvairius nusikaltimus, taip pat už neteisėtą disponavimą narkotinėmis medžiagomis.

Tyrimui vadovaują ir jį kontroliuoja Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokuroras.

Įtariamiesiems gresia laisvės atėmimas nuo dviejų iki aštuonerių metų.

GALERIJA

  • Pareigūnų „laimikis“: Klaipėdos gyventojai sulaikyti su kanapėmis
  • Pareigūnų „laimikis“: Klaipėdos gyventojai sulaikyti su kanapėmis
  • Pareigūnų „laimikis“: Klaipėdos gyventojai sulaikyti su kanapėmis
Tauragės VPK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Anonimas

viva la vida

reefer madness

saugokit artimuosius, paruke zoles zmones tampa zudikais ,prievartautojais, vagimis. Priklausomybe issivysto nuo pirmo dumo , zmones pradeda nesti daiktus is namu, plesti praeivius , zaginti musu dukras. Kiek nekaltu zmoniu gyvybiu prazude sis pragariskas narkotikas. Mirties bausme uzmetant mazais akmenimis, bet su didele jega uz si narkotika.

hara

Sodinti be gailescio.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS